Aktywne Wpisy

Ka4az +438
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Szef wydaje się dziwny, mówił mi, żebym przyszedł na bezpłatne szkolenie, 50 godzin, ale nie wie do końca ile finalnie. Mówił mi, żeby przyjść w poniedziałek na szkolenie (tzn. pracowanie za darmo). Ja spytałem na ile godzin, a on: „Wiesz co, to pytanie jest nie na miejscu, nie uważasz? Cały dzień oczywiście”.
Jak można na pytanie o grafik szkoleń / pracy odpowiedzieć, że nie wolno o to pytać XDDDDD
#rzeszow #januszebiznesu #patologia #praca #polska
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zimnok: red flag jak huy
Żadna normalna firma nie robi czegoś takiego. Normalne jest w każdej firmie, że jak ktoś nowy przychodzi do pracy, to jakim kozakiem by nie był, to musi się wdrożyć, bo
źródło: 4f45453eb56cca690c983512c79183d1
Pobierz