Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +68
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Czoso +806

Z priv bo trochę znajomych z pracy tu. Krótka piłka - okolice ulicy Podedworze / Bochenka / Łużycka / Nowosądecka w Krakowie do mieszkania pary na razie bez dzieci. TAK / NIE?
Nie znam tej części krakowa, plusy:
- blisko do terenów spacerowych (Drwinka, parki)
- kilka min pieszo do lewiatan, piekarnia, bar mleczny, apteka, burger, lody
- 5 min do tramwaju, dosc dobry dojazd na podgorze / kazimierz parenascie min gdzie muszę być zawodowo
- blisko obwodnica, galerie
Minusy widzę:
- brak fajnych tras na rower a jezdzimy sporo, trzeba si przebic przez głosne miasto
- jak tam z kibolstwem i patusami? w nowych blokach tego nie ma ale na spacerach trzeba uwazac?
- korki? Luzycka-Nowosądecka wąskie gardło?
- brak parkingów dla gości, biorę dla siebie w garażu wiec nie problem
#krakow #mieszkania #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt