Aktywne Wpisy

wfyokyga +32
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz
Lolenson1888 +18
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz

Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi i jak stoi to trzeba wypić
lub
- Być ekstremalnie uzależnionym i kiedy przychodzi impuls do nachlania się to świat się kończy i nie ma siły która przed spożyciem powstrzyma
Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym
Liczę że pozostałe duże miasta jak #wroclaw #poznan #lodz #gdansk za moment pójdą w te samą stronę, a docelowo w całej Polsce zostanie wprowadzony system na wzór szwedzkiego i ograniczy to ogłupianie Polaków prowadzące w prostej linii do foliarstwa i łykania ruskiej propagandy, pomijając już oczywiste koszty społeczne
Jak mówiłem nie ma o czym dyskutować ale i tak zaraz się tutaj pojawi festiwal zapijaczonego myślenia i historie codziennych porannych tragedii budowlańców idących do roboty przed 6 rano i nie mogących sobie na śniadanie o--------ć małpki
#alkoholizm #a-----l #polska #warszawa #krakow
źródło: image
Pobierz@ProEloKox: Oczywiście że można, ale z lokalu pewnie cię wypieprzą zanim to nastąpi, a na pewno jeśli zaczniesz o---------ć. Ale alkusy oczywiście MUSZĄ mieć tanio i pod nosem bo to ich przyrodzone prawo dane od Boga ( ͡°
@Leniek: widzisz tylko fasade problemu i krotkofalowe efekty podejmowanych decyzji, jednoczesnie generalizujesz i dzielisz spoleczenstwo az zeby trzeszcza.
Twoj jeden prosty trick, doprowadzi do tego, ze ze gminy, miasta i powiaty, beda mialy w------e na jakiekolwiek inne dzialania, bo wystarczy kolejny zakaz. A uzasadnienie
A bez uszczypliwosci to jak uwazasz ze takie zakazy maja tylko dobre strony to idz sobie w Szwecji do restauracji i kup butelke wina.
@armandosek83: nie ma wyjścia. Też kiedyś byłam libertarianką, ale z tego się wyrasta jak z socjalizmu i korwina. Ja i ty jesteśmy bardzo mądrzy i odpowiedzialni, ale plebs trzeba za mordę brać, tacy jak my i tak sobie poradzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PurpleHaze: ojej... no szkoda, szkoda
@LeonL:
źródło: image
Pobierz@Leniek: No to w końcu pokazałeś kim jesteś. Sorry, ale w Polsce ustrój totalitarny już się skończył i społeczeństwo nie pozwoli na jego powrót
@oddalenie: nie raz to zrobiłem, czego miałoby mnie to nauczyć?
@PurpleHaze: podwaliny pod totalitarne państwo to tworzy się tanią wódą i social mediami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taka prohibicja nie spowoduje, że nagle znikną pobicia, rozboje i kradzieże ale może policja będzie miała trochę więcej czasu by zająć się problemem (xd), który dziwnym trafem narasta od kilku lat. Gdybyśmy tylko znali tego przyczynę ( ͡°( ͡° ͜ʖ(
@armandosek83: ooookeeeeej xD
niczego nie sugeruję ale to może pora na wizytę u specjalisty
@armandosek83: brzmisz jak menel
@armandosek83: tak tak, nie pozwoli dlatego ponad milion osob zaglosowalo w wyborach na goscia wzdychajacego do r0sji xD ekstrapolujac po frekfencji prawie 2 miliony xD
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: no mordo jak stoja w domu to tak stoja patrza I kusza i MUSISZ sie napić ( ͡° ͜ʖ ͡°)