Wpis z mikrobloga

fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
PorzeczkowySok - fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio...

źródło: Gladge

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PorzeczkowySok jak będziesz dłubał więcej to kup sobie dobry zestaw śrubokrętów precyzyjnych to zmienia wszystko i śruby lepiej to znoszą i nie rozpada się po kilku użyciach bit ph00
  • Odpowiedz
@PorzeczkowySok:

fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś

Fajen. I co? Co się na tym da zrobić? Postawisz skrajnie okrojonego linuksa z DE poniżej xfce żeby w minutę odpalać przeglądarkę i obejrzeć film w 360p w vlc?

Zresztą kogo ja pytam, prawie 250k akcji w niecałe 5
  • Odpowiedz
Postawisz skrajnie okrojonego linuksa z DE poniżej xfce żeby w minutę odpalać przeglądarkę i obejrzeć film w 360p w vlc?

@eeehhh: Gen. 3. Procki, które sparowane z 16GB ramu spokojnie dają radę pod współczesnymi systemami jeśli chodzi o podstawowe zadania.
  • Odpowiedz
@vieniasn: hm maam taki niby zestawik drobnych śrubokrętów, jest ich tam z 10, ale stal taka sobie, za rzadko chyba też potrzebuję, żeby inwestować
o takie długie bity też są, ciekawe
dzisiaj byłem przy stanowisku z narzędziami z parkside i chyba rozumiem starych, którzy kupują, chociaż nie zawsze potem to wykorzystują, fajnie mieć na wszelki wypadek, taką suwmiarką cyfrową chyba bym dla zabawy wszystko mierzył xD
  • Odpowiedz
@PorzeczkowySok ja mam precyzyjne ze stali s2 jak dobrze pamiętam i spisują się bardzo dobrze a kosztowały jakieś 70zł
oprócz śrubokrętów super ważne są wszelkie otwieraki podważaki i inne takie podobne to akurat grosze kosztuje pewnie za 10zł kupisz cały komplet

fajnie mieć na wszelki wypadek

no przy rosnących cenach usług to taniej kupić torbę narzędzi niż płacić papudrokowi za coś
  • Odpowiedz