Aktywne Wpisy

km00787 +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Chłop, co musi wszystko, czego nie lubi zawczasu skojarzyć z lewicą, bo inaczej mu się światopogląd zawali xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie no zartuje, wprowadzic jakis nakaz kagancow czy cos, pozamykac hodowle tych psow
Niech sobie kupia normalna rase, debile
Jakos o jamniczkach nigdy nic nie
źródło: temp_file765808225623228887
Pobierz1. Zakaz ras agresywnych
2. Bezwzględny nakaz trzymania psa na smyczy i w kagańcu.
3. Prawo uchwalenia w spółdzielniach i wspólnotach zakazu trzymania psa w bloku.
4. Potężne mandaty za: brak sprzątania gówien, obszczywanie elewacji/płotów itp, zakłócanie przez psiecko ciszy nocnej.
Docelowo: pies tylko po zdaniu egzaminu teoretycznego i praktycznego, który dowodzi, że się ma jakiekolwiek pojęcie o posiadaniu psa.
@RenkaRenkeMyje: ziomek, jakie obalał jak wszyscy się mają dobrze i nawet ACTA weszło xD nawet zasrana willa karpatka ma się dobrze pod nową nazwą
Popieram inicjatywę
źródło: temp_file8579075468480931228
Pobierz@RenkaRenkeMyje ja mam psa wagi szczura (tak, sprzątam po nim bobki) i co prawda na jego ryjec nie ma kagańca w takim rozmiarze, ale jako psiarz też byłbym za zakazem agresywnych bydlaków.
Nie mam nic przeciwko takim pieskom bez kagańca, ale dajcie mi chodzić po ulicy z shotgunem.