Wpis z mikrobloga

To mało?

@KRCZVSK: Jak widać mało, bo agresywne pato-rasy wk*rwione przez całodniowe gnieżdżenie się w mieszkaniach gryzą też w miastach ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: zostawiam plusa dla zasięgu i kibicuję. Posiadam 1,5 roczne dziecko i nie mogę znieść widoku tych bestii i ciężko mi się czyta relacje z ataków tych s---------w na małe dzieci.
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: Czytam ostatnio o tych wszystkich przypadkach pogryzień, które w najlepszym przypadku kończą się trwałym oszpeceniem i traumą i nie dowierzam.
Ile jeszcze sytuacji tego typu musi mieć miejsce aby w końcu rządzący poszli po rozum do głowy i zakazali kupna tego typu psów?
Jak to się dzieje, że nabywcami tych psów są najczęściej sebki albo ludzie z problemami, dla których pies jest przedłużeniem ego?
Czy naprawdę to musi się
  • Odpowiedz
@czarnoibialo: Akurat z doświadczenia wiem, że jamniki to najbardziej agresywne gówna jakie istnieją, ale przynajmniej taki jamnik to co najwyżej za skarpetkę czy nogawkę pociągnie a nie zagryzie (byłem jako dzieciak pogryziony przez pato-rasę biegającą wolno na wsi) i do tej pory do psów mam awersję xD
  • Odpowiedz