Aktywne Wpisy

Polasz +68
Dzień dobry :)
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
KarnetNaGlony +86
źródło: temp_file4304401283938043246
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
źródło: temp_file4304401283938043246
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#arinkaofood
#gotujzwykopem #foodporn
źródło: 20250917_150701
PobierzAle z góry powiem, że stainless steel jest do smażenia mięsa praktycznie zawsze the best. Nie da się osiągnąć takiego crustu na niczym innym, ani na żeliwie, a już na pewno nie na non sticku
@Kremufka2137 @Minieri Tak, to jakaś budżetowa z MG Home za 5cm z wyprzedaży (biedra).
Mam dużo patelni, często dokupuję i wymieniam, stałe sa tylko żeliwne i stalowe, reszta to rotacja.
Ważne żeby była dość ciężka, uważam że nie ma sensu przepłacać, wyleczyłam sie z tego po wielu wywalonych i zużytych markowych patelniach.
To co na
Komentarz usunięty przez autora Wpisu