Aktywne Wpisy

planarize +22
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile

asiakasia +839
Tak super taktycznie rozegrałam rozmowy o podwyżce, że teraz muszę szukać nowej roboty XD #pracbaza

źródło: temp_file5406385742810002884
PobierzGoogle AI:
Burj Khalifa jest podłączony do miejskiej sieci kanalizacyjnej Dubaju. Informacje o tym, że ścieki są wywożone szambowozami, są nieprawdziwe i dotyczyły przeszłości, gdy infrastruktura w Dubaju nie była w pełni rozbudowana, lub są wynikiem nieporozumień związanych z awariami systemu lub działaniami marketingowymi, jak sugeruje Facebook. Dubaj stale modernizuje swoją infrastrukturę, a nowoczesne rozwiązania obejmują m.in. system kanalizacji tunelowej.
@Janusz_herbu_sKoryBut_Wisnioweczka: Jego kurniki, które zbudował jako hotel, a sprzedawał jako lokale inwestycyjne po 25 tys. zł za metr, nie miały 25m2 - miały po 18m2 ( ͡º ͜ʖ͡º) Polecam bardzo śledzić jego spór z Warszawą - nawet jeśli sprawa doprowadzi do jego wyjazdu z kraju, było warto. Niech jedzie, na jego miejsce mamy 1000 innych patodeweloperów.
Widziałeś kiedyś mieszkanie np. 26m2? W tym jedna osoba ma ciasno. Jednoosobowe łóżko do spania ma około 2m2
Prysznic musi mieć 1m2 żebyś był w stanie się w nim obracać. Kuchnia? Kibel? Jakaś szafa? Meble kuchenne? Wszystko zajmuje powierzchnię
Zresztą będąc studentem przez rok wynajmowałem pokój 6m2, do tego dzielona z obcymi kuchnia i łazienka. Gdybym mógł zamiast wynajmować mikro pokój, spłacać ratę mikro mieszkania, byłbym bardzo szczęśliwy. Zresztą gdy wynajmowałem większe pokoje, również wolałbym małe, ale własne mieszkanie.
Podobnie się sprawa ma przy pracy w delegacjach, wolałbym mieć coś swojego, niż wynajmować
źródło: images(20)
PobierzNawet biedny mem z tomem usuną bo jeszcze ktoś się obrazi
Co za moderacja ebana
Poza tym do hotelu nie jedziesz z całym swoim dobytkiem. Wszystkimi ubraniami, zastawą, elektroniką, sprzętem sportowym. Co innego potrzebujesz w hotelu a co innego w domu.
Wynajmowanie pokoju w czasach studenckich to norma. ALE miałeś dostęp do kuchni, do łazienki, do przedpokoju. Mimo że dzieliłeś powierzchnię z innymi to była ona większa
Druga sprawa do próg wejścia w posiadanie mieszkania. Dużo
źródło: budownictwo
PobierzJa mieszkałem w 27 m2. Mieszkałem sam i było ok. Ale zabrałbyś mi 12 m2 i nie byłbym w stanie się ruszyć.
25m2 to