Wpis z mikrobloga

Skąd wziął sie ten mit,że po piwie rośnie brzuch?Pije dziennie od 5-7 piw i schudłem.W ogóle nie mam tłuszczu na brzuchu,a jak nie piłem i nawet robiłem cardio na siłowni to ciężko było mi schudnąć.
#silownia #mikrokoksy #przegryw #dieta
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Onaaa20: Jak pijesz p--o i jesteś w deficycie to schudniesz. Większość ludzi pije p--o i nie jest w deficycie więc tyje. Mit nie mit, nikt redukcji waląc codziennie browary nie zrobi, no chyba, że jest debilem
  • Odpowiedz
  • 0
@bartt345: No to chyba jestem debilem albo mam niesprawny jakiś narząd ale w sumie jak pije p--o to jem mniej niż jakbym nie pił chociaż mój kolega też jakoś dużo nie je a ma brzuch może to też kwestia przemiany materii.
  • Odpowiedz
@Onaaa20: nie je dużo objętościowo, ale dużo kalorycznie, albo mało się rusza, albo nie widzisz co robi cały dzień, albo okazjonalnie je znacznie powyżej zapotrzebowania i nie kompensuje tego w dół w innych dniach.
Nie trzeba jeść za dużo cały czas żeby być grubym. Większość ludzi nie liczy kalorii i je ogólnie mniej więcej w ramach zapotrzebowania, a przejada się w trakcie świat i okolicznych imprez. Kilka razy w roku.
  • Odpowiedz
@Onaaa20: no właśnie nie jesz i jesteś w deficycie, tylko gdybyś tak to ciągnął to organizm by zaczął odmawiać posłuszeństwa bo pochłanianie większości kalorii z piwa na pewno by doprowadziło do niedoborów xD
  • Odpowiedz