Wpis z mikrobloga

Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dekle z tagu #psiarze muszą być opłacani przez jakieś stowarzyszenia albo inne instytucje.
Komu normalne chciałoby się (i kto ma na to czas) codziennie przeglądać jakieś grupki na FB, robić pierdyliard skrinów, jeszcze selekcjonować najbardziej odjechane komentarze i zaznaczać kolorkami 2/3 zdania, żeby dojechać "psiarzy" xD.

O wyszukiwaniu artykułów, nagrań jakichś randomów z parku etc. - przecież jak się wejdzie w byle jaki wątek z tego tagu, to to wygląda jak zorganizowana akcja. Na każdy przypadek mają x komentarzy, skrinów etc xD I to zawsze te same mordy

Całe jestestwo użytkowników jak StopSzczek (btw zielonka z tym nickiem - przypadek? xD) czy WielkiNos opiera się na gęstej propagandzie na tagu #psiarze - tak jak są tuskoboty, ruskie boty to teraz są psiarskie boty tylko pytanie za ile kopiejek się sprzedają xD

Ciekaw jestem jak wyglądają te spotkania i opracowywanie agendy xD
A: "A ja dziś napiszę, że owczarek niemiecki od sąsiada nasrał na klatce schodowej, myślisz, że będzie w gorących?"
B: "Nie, weź lepiej napisz, że całą noc szczekał i nie mogłeś spać"
A" "Dobra, to jutro pójdę do parku i z przyczajki zrobię zdjęcie jak go zdejmie ze smyczy i napiszę, że obok były dzieci i w ogóle turbo niebezpieczna sytuacja"
B: "Zajebiście, jeszcze napisz, że jak tam przechodziłeś to na Ciebie zawarczał i teraz się moczysz w nocy"

Moderacja się tym ściekiem powinna zająć, ewidentnie komuś się nudzi, była nagonka na Ukraińców, teraz na psy - ciekawe co następne...

#patologiazmiasta #psy #zwierzeta #bekazpodludzi
Rzewliwywykolejeniec - Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dekle z tagu #...

źródło: Why-golden-retrievers-are-the-worst-dogs-3-600x400

Pobierz
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rzewliwy_wykolejeniec: Człowieku wszystko jest obsrane gównem, was powaliło do reszty bo nie macie dzieci a trzymacie wielkie psy w blokach, które innym ujadają i to jest PROBLEM, który trzeba rozwiązać PILNIE bo POLSKA racja stanu jest zagrożona.
  • Odpowiedz
Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dekle z tagu #psiarze muszą być opłacani przez jakieś stowarzyszenia albo inne instytucje.

@Rzewliwy_wykolejeniec: A w sumie ja miałem #psiarze codziennie zasyfiających klatkę schodową swoimi buciorami po wyjściu w błoto i dodatkowo mam takich, których psy też ujadają w ciągu dnia na byle pierdnięcie - i to nie w mojej klatce, a to słyszę.

Dlatego i sam zwracam uwagę
  • Odpowiedz
@Rzewliwy_wykolejeniec fb mi akurat wyświetlił, więc ci wstawiłam. No właśnie to dobrze pokazuje, że wykop to wykop, a poza nim pojawia się coraz więcej oznak niechęci do psiarzy. Różnych zakazów, upomnień itp.

Mam tylko to jedno konto przykro mi.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: "Akurat mi wyswietlil" no prosze Cie, masz fapfolder ze sreenami, wrzucasz i usuwasz jesli nie ma plusikow. Doslownie przed chwila wlecialo znalezisko, news z 2024..
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Hahaha a co ten skrin miał pokazać? Co chciałaś mi udowodnić 😂 Wy umiecie czytać? Pofatygowałem się i odkopałem pełną treść :

Prawnik jasno zaznaczył, że wspólnoty mieszkaniowe ani spółdzielnie nie mają prawa wprowadzać zakazu wyprowadzania psów na terenie osiedla.
- Wspólnota mieszkaniowa czy spółdzielnia mieszkaniowa nie ma prawa uchwalać takich uchwał. Najczęściej takie tabliczki są wynikiem samowoli jakiegoś zarządcy bez jakiejkolwiek uchwały.

Właśnie pokazałaś, że wasze pomysły, zakazy za
  • Odpowiedz
@Rzewliwy_wykolejeniec: Typie po co mnie wołasz, ja obecnie ogarniam sprawy związane z założeniem jakiegoś stowarzyszenia i fundacji, jak to się ogarnie to będą fundusze na ogarnięcie spraw karnych i legislacji, spokojnie dziecko, doczekasz się. Na tę chwilę widzę tylko, że masz obsesję na moim punkcie bo się mnie boisz.
  • Odpowiedz
@Casuel no mam folder psiarze, ale to mi akurat fb wyświetlił bo wyświetla mi wszystko o psach. Tak to działa jak się kliknie kilka artykułów.

@Rzewliwy_wykolejeniec po pierwsze się uspokój bo się nakręciłeś. Po drugie zostało to uznane za bezprawne, a ludzie i tak to robią. O czym to świadczy? O desperacji. Tym, że ludzie mają dość, a nie mają jak walczyć z psiarzami, więc próbują na różne sposoby ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Ale się kręcisz po samoorce xD kij mnie desparacja - to, że wy macie coś z głową nie oznacza, że wszyscy i z tego tytułu mamy zmieniać majestat prawa.

Jedyne co udowodniłeś, to, że mogę sobie pieska wyprowadzić na trawnik przy osiedlu, a jak zobaczę, że stawiasz jakąś tabliczkę, to nie masz na to pozwolenia i jest to nielegalne. Jeszcze coś wyoślić, czy jasne?

Wolę zaufać prawnikowi, co się
  • Odpowiedz
@Rzewliwy_wykolejeniec też uważam że ktoś kto poświęca na to tyle czasu normalny nie jest, ale w sumie to dobra inicjatywa. Im większa będzie w społeczeństwie niechęć do pisarzy tym może bardziej prawo wobec nich będzie egzekwowane
  • Odpowiedz
@Rzewliwy_wykolejeniec: Wczoraj poruszyłem temat odklejenia od rzeczywistości tych jadących obsesyjnie na psy i ich właścicieli.
Oni mają dobra burze w głowach, tzn nerwice natręctw, czyli zaburzenia obsesyjne.
Dodatkowo już jadą z kłamliwą propagandą, np jeden wstawiał teksty że rok temu było 70 pogryzień dziennie, a teraz już 100. Gdy zapytałem skąd te dane, czy nie przypadkiem od jakiejś fundacji co na tym temacie tłucze granty, to odpowiedział ze ze "stacji
  • Odpowiedz
@Cogito-sum: +1

Ale to tak jak kolega wyżej pisał, oni robią wykopaliska teraz z jakiegoś pogryzienia z 2024, artykuły sprzed 6 miesięcy i dalej etc. kręcą tę propagandę jakoby się sytuacja pogarszała drastycznie. Pogryzienia były i będą i jakieś wykroczenia też, ale ten zmasowany atak na posiadaczy psów jest przegięciem. Ja autentycznie problemu z psami nie widzę i będę walczył z takimi farmazoniarzami, którzy sami się orają i nie mają
  • Odpowiedz
@Rzewliwy_wykolejeniec: ogólnie każdy sobie robi ze swoim czasem co chce ale gdyby oni poświęcali czas nienawiści na produktywność w samorozwoju świat byłby lepszy a oni na pewno szczęśliwsi ale wiadomo łatwiej byc małostkowym zawistnym pseudoczłowiekiem niż pracować nad sobą
  • Odpowiedz