Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Melkovva_ +6
Mam pytanie do #rozowepaski
Czy mogłybyście być w #zwiazki z niebieskim który korzystał z usług #divy ?
Bo dla mnie to np kuźwa niemożliwe by było wiązać się z k--------m.
Zapraszam do dyskusji
Czy mogłybyście być w #zwiazki z niebieskim który korzystał z usług #divy ?
Bo dla mnie to np kuźwa niemożliwe by było wiązać się z k--------m.
Zapraszam do dyskusji

#psychologia #depresja #adhd
źródło: temp_file6093753318769144616
Pobierzźródło: temp_file3274942257487024694
PobierzJa mam dosłownie wszystkie cechy ADHD: spóźniam się wszędzie, mam hyperfocus, brak poczucia czasu, brak koncentracji przy rozmowie, gubię rzeczy itd. Zrobiłem sobie diagnozę i faktycznie wyszło ADHD. Powiedziałem o tym mojej siostrze
Dlaczego ignorujesz fakt, że samo Ministerstwo Edukacji Narodowej OFICJALNIE przyznaje, że nadrozpoznań autyzmu jest w Polsce "prawdopodobnie TRZY RAZY WIĘCEJ niż wynika z danych WHO"?
Odpowiedz na to pytanie. Czy Ministerstwo też "manipuluje"? Czy oni też "budują kretyńską narrację"?
Twoja próba obrony jest żałosna. Przestań bronić systemu, który sam przyznaje, że jest patologiczny i zepsuty.
@whos_your_daddy_snakegirl: nie wiem, bo stanowiska ministerstwa nie dałeś. W końcu źródłem tej tezy jest pedagog Magdalena Szerszeń.
Sam cytowałeś https://psychiatraplus.pl/ więc i ja
@radziuxd: Ale wszystko bierze się z niedoboru dopaminy i to jest cecha wspólna. Podobnie nadwrażliwość układu nerwowego. Z tego się bierze duża część problemów a reszta to już indywidualna sprawa kto jakie miał życie
Może naucz się być rodzicem albo nie wiem kup jakąś książkę pod tytułem jak wychować dziecko a najlepiej nie rób kolejnego skoro się nie nadajesz na rodzica i musisz tłumaczyć to ADHD
@slawomirus: co za p---------e xD ludzie maja rozny sposob ekspresji. jeden tlamsi w sobie, drugi chodzi i gada bo pomaga mu to radzic sobie z problemami, trzeci po prostu nie czuje z tego powodu jakiegos wstydu, bo nie ma czego sie wstydzic. to, ze ktos o czyms mowi, to znaczy, ze chwali
Komentarz usunięty przez moderatora