Wpis z mikrobloga

Ej @m__b @a__s @Moderacja @wykop - serio, jak to możliwe, że na tak dużym portalu nie ma moderatora, który reagowałby 24/7 na skrajnie patologiczne treści na mikroblogu?! To, co wczoraj znowu wrzucał "rumun" pod tagiem #mecz, przeszło już wszelkie granice - a widziałem tu naprawdę sporo.

Doskonale wiecie, jaki ruch generują ważne wydarzenia sportowe, a mimo to nie potraficie zadbać, by choć jedna osoba miała wtedy dyżur i reagowała. Brak reakcji oznacza tylko jedno - macie to gdzieś.

Problem z "rumunem" trwa od lat, a wy dalej nic z tym nie robicie. Jeśli tak to ma wyglądać, to niedługo serio zostaną tu tylko boty i multikonta politycznych trolli..

LINK DO WPISU @Siemabro

#moderacjacontent #rumun #afera #mecz #wykop dla zasięgu: #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa
monky - Ej @m_b @a_s @Moderacja @wykop  - serio, jak to możliwe, że na tak dużym port...

źródło: temp_file4343712901982224203

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@monky: bo mode z dodatkowym chromosomem jak przychodzi do znakowania pojdeybvzego przekleństw to jest w 30 sekund, jeżeli i poważne sprawy chodzi to ich nie ma w ogole
  • Odpowiedz
@monky: niedzielni kibice weszli na tag jak zagrała reprezentacja i mają pretensje to stałego bywalca tagu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Warren997 @sztach
Czyli chcecie aby byli równi o równiejsi.
Pasuje wam, że jedni za przekleństwa dostają bany, a inni mogą o---------ć.
I tak, tag #mecz to elyta tego elytarnego portalu...

K---a, rycerze. Chyba pazie
  • Odpowiedz
@monky: było coś więcej niż scat? Ale faktycznie, jaki problem zatrudnić kogoś na 12h dyżury lol albo nawet zrobić bota ai który banowalby po wykryciu takich treści.
Są gotowe darmowe boty które zamieniają obraz na opis

Jak coś odezwij się Michał, mogę zostać moderatorem i tak siedzę tu 24h na dobę
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@sztach kilka miesięcy? Wg mnie to co najmniej gdzieś od 2021/2022. Tym bardziej pora najwyższa aby ktoś coś z tym zrobił do uja wafla. Ja wyłapuje bana w kilka sekund po tym gdy jakiś kolorowy płatek śniegu poczuje się urażony moim wpisem/komentarzem. A tu lata sobie kopro i nekrofilia na pełnej kurtyzanie i wszyscy mają na to wywalone j---a.. Jak będę miał ochotę takie rzeczy oglądać to sobie na sadola wejdę
  • Odpowiedz
niedzielni kibice weszli na tag jak zagrała reprezentacja i mają pretensje to stałego bywalca tagu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@sztach: dokładnie

@monky: pamiętaj kto tu jest na portalu srałka jest gościem który ma tylko generować wyświetlenia zanim zaczniesz obrażać stałego bywalca i twórcę kontentu
  • Odpowiedz