Wpis z mikrobloga

@Fattek: myślę że chodzi o to że publicznie daje mu kosza. Wiem, takie czasy, że na tiktoki się wrzuca relacje z dwójki w kiblu, ale no po prostu takie tematy zachowuje się dla siebie i osoby zainteresowanej w sumie, tak myślę.
  • Odpowiedz
@Fattek Dajesz do zrozumienia gościowi, że nic z tego nie będzie, bo on będzie się starał robił prezenty, zabierał na randki, a Julka biedna będzie czekać na księcia i wykorzystywać sytuację
  • Odpowiedz
Ale to przecież ona płacze i cierpi, taka biedulka xDD

@In_thrust_we_trust: typiara jest półgłówkiem i atencjuszką, ale zasadniczo to jest smutne dla drugiej strony również - ty kochasz jedną, ona cię nie, ale kocha cię koleżanka, więc człowieka uderza ta przypadkowośc i bezsens wszystkiego, hehe. Plus koniec przyjaźni prawdopodobnie.
  • Odpowiedz
no ale o co właściwie chodzi?

@Fattek: chodzi o to, że społeczeństwo, kultura napchali mu do głowy pierdów, zamiast zaznajomić go z czarną pigułką.

A tak to taki chłop zaliczy jeszcze kilka takich wtop zanim spostrzeże się, że go okłamywano.
  • Odpowiedz
@styxu: No ale to ma być z nim na siłę czy jak? Czasem tak się zdarza, że jedna osoba się zakocha i stara, a druga mimo że docenia starania, to nic do tej osoby nie czuje, i to dotyczy obu płci, sama mam na swoim koncie zauroczenia i zakochania bez wzajemności (w sensie że ja zarywałam, a chłop nic). A jeśli widzisz, że ktoś jest super, ale nic do tej
  • Odpowiedz