Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +132
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +4
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

#p0lka
źródło: image
Pobierz@piSSowiec39: Jak to powiedział @In_thrust_we_trust - typiara przyjmuje zaloty robiąc gościowi nadzieje - jest to (lekko mówiąc) nieuczciwe.
Komentarz usunięty przez moderatora
@In_thrust_we_trust: typiara jest półgłówkiem i atencjuszką, ale zasadniczo to jest smutne dla drugiej strony również - ty kochasz jedną, ona cię nie, ale kocha cię koleżanka, więc człowieka uderza ta przypadkowośc i bezsens wszystkiego, hehe. Plus koniec przyjaźni prawdopodobnie.
@Fattek: chodzi o to, że społeczeństwo, kultura napchali mu do głowy pierdów, zamiast zaznajomić go z czarną pigułką.
A tak to taki chłop zaliczy jeszcze kilka takich wtop zanim spostrzeże się, że go okłamywano.