Wpis z mikrobloga

czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PodniebnyMurzyn - czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od ...

źródło: image

Pobierz
  • 118
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PodniebnyMurzyn: paaanie, a mój mechanik to jeszcze mi dopłaca, przyjeżdżam na kanał, zmieniam sobie olej a przy okazji jeszcze naprawiam 3 auta na placu, olej mam za darmo bo biorę ten stary z jednego z tych aut, no bo i tak jest lepszy niż mój (ludzie to debile i przyjeżdżają wymienić jeszcze całkiem dobry olej) ale no jak ktoś woli płacić 50zł za głupie 10 minut no to jego sprawa
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: Najlepsze, że ten @eeehhh jeszcze się telepie i innym się w wątki wcina, że niby to się do niego dowalono i jeszcze manipuluje całkowicie tym, że się sam d-----ł i cwaniakował. Psychol do kwadratu...a jeszcze to jego wsparcie dla zakłamanych ludobójców z pejsolandii, jednak psychol do sześcianu.
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: jaki ból d--y gość ma xD
Powinieneś jeździć starym samochodem i dwunastu godzinach w fabryce smrodu, iść dalej fizycznie syfić się przy samochodzie, potem u-----y po łokcie wsiąść so niego i pojechać do swojego zasmierdnietego mieszkania.
  • Odpowiedz
czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@PodniebnyMurzyn: po tym poście mogę powiedzieć tylko tyle, że lansujesz się różnymi rzeczami, np. autem
  • Odpowiedz
@krytyk1205 w ogóle czytanie ze zrozumieniem nie jest jego mocną stroną. On wyniósł z tego wpisu to, że ja się naśmiewam z jego zaradności, bo on potrafi sobie olej wymienić xD niestety, nie da się dogadać z takim człowiekiem, bo połowę źle usłyszy, drugą połowę zmyśli i dalej będzie udawał ofiarę
  • Odpowiedz
@PlanetHell: w Poznaniu, w sumie już na obrzeżach, ale prawie jeszcze Poznań, jest punkt wymiany oleju za 60 zł. Z paragonem itd, pewnie zużywają ten olej do ogrzewania czy innych pierdół, c--j wie ale robią spoko, nie trzeba się umawiać, tylko podjeżdżasz i czekasz w kolejce, najlepiej z rana do 12 bo podjeżdża i z buta wjeżdżasz xD ewentualnie dwa auta w oczekiwaniu. Oczywiście swój olej i filtr, ale na
  • Odpowiedz