Wpis z mikrobloga

czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PodniebnyMurzyn - czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od ...

źródło: image

Pobierz
  • 126
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PodniebnyMurzyn 50zł za 10 minut kanału to przecież ten sam poziom co 1250 za przegląd
chłop płaci 300zł/h kanału to tyle co mechanik w dużym mieście bierze za robotę a on sam kanał ma i się cieszy
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: Ja jak raz chciałem olej wymienić to przekręciłem śrubę i mi miska pękła i trzeba było po lawetę dzwonić. A tak się cieszyłem że sam to zrobię że jeszcze narzędzi i lewarków sobie pozamawiałem na tę akcję. Najdroższa wymania oleju jaką w życiu miałem, chyba łącznie z 3500zł mnie to kosztowało xD
  • Odpowiedz
@PlanetHell: można legalnie oddawać w punktach Punkt Selektywnej Zbiórki Odpadów (czyli śmietniskach),

wiem że chodziło o dowcip (dałem plusa), ale jak ktoś nie wie, to korzystam z okazji żeby poinformować, że nie trzeba się z tym gównem męczyć
  • Odpowiedz