Wpis z mikrobloga

czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PodniebnyMurzyn - czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od ...

źródło: image

Pobierz
  • 126
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PodniebnyMurzyn: kupuję sobie drugie auto w życiu, budżet 55 tysięcy, ojciec różowej jak to usłyszał to zaczął kręcić nosem bo przecież taniej można kupić i pokazuje jakieś pierdziki za 20 tysięcy z mniejszym silnikiem i klasę niżej. Jak mu mówię, że celuję jednak w coś mocniejszego i większego to się oburza, że przecież auto to do jeżdżenia jest...

Polaku po co kupować coś fajnego jak przecież można kupić taniej coś
  • Odpowiedz
Olej pewnie spuszcza w toalecie, bo po co ma płacić?

@PlanetHell: Ale wiesz że PSZOK przyjmuje zużyty olej i filtry i szmaty brudne? Też sobie sam zmieniam olej i filtry (nie, nie płacę koledze 50 za użyczenie warsztatu, kupiłem sobie najazdy), ale robię to A) lubię to, B) kupuję sobie najlepszy olej i filtr i wiem co mam zamontowane i kiedy były zmieniane. Czyli tak robię to dla sportu, ot
  • Odpowiedz
@dumpmuzgu: mi tak na pszoku próbowali wmówić że nie mogę oddać opon na felgach, to powiedziałem że nie ma problemu wywale w lesie za zakładem utylizacji i mi przyjęli xD
  • Odpowiedz
@dumpmuzgu: Z tego co wiem nie mają prawa tak ci powiedzieć, może zgłoś to gdzieś, zadzwoń do gminy. Mają obowiązek przyjąć przepracowany olej nie w ilościach hurtowych wskazujących na działalność komercyjną. Nigdy nie miałem problemu z przyjęciem kilku litrów oleju, filtrów i jakichś szmat po wymianie.
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: ja kiedyś wrzucałam lunchboxy, które robiłam niebieskiemu na tagi od gotowania- jako inspo na posiłki do pracy. Ile to ja się nasłuchałam na podstawie tych pudełek o moim związku. Wszyscy lepiej wiedzieli wszystko na ten temat po fotce k---a pudełka z jedzeniem XD w końcu sobie odpuśiłam. Myślałam, że to może być przydatny kontent, ale jednak nie na moje nerwy XD
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: najbardziej leje że typ wyzywa Ciebie od jakiegoś atencjusza a sam widać że aż go ciśnie żeby gdzie się da pokazać dookoła jaki to nie jest zaradny i nie potrafi wszystkiego zrobić sam :DDD
  • Odpowiedz