Wpis z mikrobloga

czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PodniebnyMurzyn - czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od ...

źródło: image

Pobierz
  • 126
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

pali w kozie, jeszcze by cię z----ł że dobry olej marnujesz.

@Adicts: wymiesza z ropą i jeszcze jeździ na tym skoro ma prosty silnik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@eeehhh: Widzę, że jesteś dumny ze swojego projektu, ale może wyjaśnisz z czego?
Z tego, że użyłeś klucza i kanału? Przerost formy nad treścią, ale przed kolegami będziesz szpanował jakim to ty (specjalnie z małej litery) jesteś mechanikiem. Może byś lepiej wykorzystał klucz i kanał?

#pdk #elektroda
Wołam opa: @PodniebnyMurzyn ;)
  • Odpowiedz
@Hylfnur: @geebon @vieniasn @blahajo jezu, ten dzban w dodatku nie potrafi nawet czytać i mysli, ze ja juz zapłaciłem te 1250 zł za wymiane oleju xd i ze jak wole pojechac gdzies gdzie mnie skasują połowę taniej, to znaczy, ze nie stać mnie na utrzymanie auta xddddddddd

niech go ktoś zawoła plz bo az go odbanowałem na tę okoliczość xD
PodniebnyMurzyn - @Hylfnur: @geebon @vieniasn @blahajo jezu, ten dzban w dodatku nie ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: Faktycznie xD Beczka.
W sumie jak koleś chce sam sobie przy aucie grzebać to spoko, jego wybór, jak tylko potrafi to gratki dla niego.
Za to p-------------e się do kogoś z tak błahego powodu jest zwyczajnie głupie, albo musi jakoś odreagować, a może leczy w ten sposób jakieś kompleksy, kto to wie...
  • Odpowiedz