Aktywne Wpisy

bArrek +44
Przychodzi taka dziewczyna ładna która Ci się podoba jest w legginsach i sportowej koszulce właśnie wróciła z biegania sciąga bucik wyciąga w Twoją stronę i mówi powąchaj i co robisz?

WielkiNos +455
Czyli chcecie mi powiedzieć, że Lewandowska zamiast towarzyszyć mężowi, bez którego byłaby nikim, w podróży do Chicago wybrała koncert jakiegoś typa, który pod szorty nie założył slipów i macha fiutem a ona kręcąc dupą jak nastolatka pozwala się obłapiać jakimś randomom robiąc wstyd Robertowi?
Niektórzy to nie mają godności.
#p0lka #lewandowska #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #zwiazki
Niektórzy to nie mają godności.
#p0lka #lewandowska #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #zwiazki
źródło: 1000133626
Pobierz

Dalej nie czytam. Bait -2/10.
Bo jest za mało osób 160-165cm by opłacało się ich trollować.
Taki młody Tom Cruise był uważany za najprzystojniejszego faceta na globie. Wg wykopu stoi niżej od nastolatków z bananowego liceum dla oskich.
Chłopie ty zaprzeczasz nauce i tzw. chłopskiemu rozumowi naraz
@dochodek Tom Cruise to hollywoodzki aktor typie - to jedyna opcja dla niskiego zeby być atrakcyjny - poza tym ma charyzmę, mordę, talent, kupę kasy - nie porównuj - zreszta on był za takiego uważany w latach 80-90
Zwykły facet 160-170 cm ktory ma powodzenie u lasek to jest ewenement - zazwyczaj musi mieć twarz czada i jeszcze charakter
@Marian_Pe: słuchacie bełkotu Karyn kiedy wam pasuje pod tezę. Ja to odczytałem jako cope starych śmietników, które dla Cruisa są częścią krajobrazu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Oczywiście, niski wzrost nie robi z ciebie incela z automatu ale musisz nadrabiać innymi cechami i nie możesz przebierać w partnerkach. To, co wzrostak dostał od losu za free, Ty musisz wypracować na siłowni, statusie, albo w
źródło: temp_file3904080850935159072
Pobierz