✨️ Objawy po zastosowaniu sterydów - co robić?Ⓘ Wjechalem na bombe 500mg tescia, zastrzyki 2x w tygodniu po 250mg. Odkad wjechalem na bombe to mam wrazenie ze bardziej sie mecze przy wysilku fizycznym, np. wchodzenie po schodach tak jakby bylo dla mnie wiekszym obciazeniem i szybciej sie mecze, przyspiesza mi oddech. Tez tak mielisciec? Cisnienie mam w normie, puls tez. #sterydy #mikrokoksy #silownia
@mirko_anonim: Na każdego sterydy działają inaczej, jeden będzie podskakiwał, drugi może mieć zjazdy (chociaż 1 opcja jest częstsza). Idź zbadaj hormony - prolaktyne, progesteron, estradiol, estrogen (w sumie testosteron też zbadaj bo ostatnio słyszałem, że sprzedają teścia, który w sobie nie ma teścia...) Zobacz jak to wygląda. Bierzesz coś do tego teścia czy samego teścia ładujesz? Wg mnie dobrym uzupełnieniem jest primo, hcg (możesz dorzucić oxe na zwiększenie siły).
@mirko_anonim: koniecznie morfologia i sprawdź poziom hematokrytu. Jeśli jest powyżej to niedobrze. Generalnie Testosteron zwiększa poziom erytropoetyny – białka stymulującego produkcję czerwonych krwinek w szpiku kostnym. W niektórych przypadkach może powodować to podwyższony poziom erytrocytów i hemoglobiny oraz zwiększony hematokryt (odsetek czerwonych krwinek). Jeśli jest zbyt wysoki może grozić ci zator płucny
Wjechalem na bombe 500mg tescia, zastrzyki 2x w tygodniu po 250mg.
Odkad wjechalem na bombe to mam wrazenie ze bardziej sie mecze przy wysilku fizycznym, np. wchodzenie po schodach tak jakby bylo dla mnie wiekszym obciazeniem i szybciej sie mecze, przyspiesza mi oddech.
Tez tak mielisciec?
Cisnienie mam w normie, puls tez.
#sterydy #mikrokoksy #silownia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Poza
Komentarz usunięty przez autora