Wpis z mikrobloga

✨️ Objawy po zastosowaniu sterydów - co robić?
Wjechalem na bombe 500mg tescia, zastrzyki 2x w tygodniu po 250mg.
Odkad wjechalem na bombe to mam wrazenie ze bardziej sie mecze przy wysilku fizycznym, np. wchodzenie po schodach tak jakby bylo dla mnie wiekszym obciazeniem i szybciej sie mecze, przyspiesza mi oddech.
Tez tak mielisciec?
Cisnienie mam w normie, puls tez.
#sterydy #mikrokoksy #silownia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Na każdego sterydy działają inaczej, jeden będzie podskakiwał, drugi może mieć zjazdy (chociaż 1 opcja jest częstsza). Idź zbadaj hormony - prolaktyne, progesteron, estradiol, estrogen (w sumie testosteron też zbadaj bo ostatnio słyszałem, że sprzedają teścia, który w sobie nie ma teścia...) Zobacz jak to wygląda. Bierzesz coś do tego teścia czy samego teścia ładujesz? Wg mnie dobrym uzupełnieniem jest primo, hcg (możesz dorzucić oxe na zwiększenie siły).

Poza
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: koniecznie morfologia i sprawdź poziom hematokrytu. Jeśli jest powyżej to niedobrze. Generalnie Testosteron zwiększa poziom erytropoetyny – białka stymulującego produkcję czerwonych krwinek w szpiku kostnym. W niektórych przypadkach może powodować to podwyższony poziom erytrocytów i hemoglobiny oraz zwiększony hematokryt (odsetek czerwonych krwinek). Jeśli jest zbyt wysoki może grozić ci zator płucny
  • Odpowiedz