Aktywne Wpisy

WielkiNos +270
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz
dowujawafla +330

Ale ten naród jest zakompleksiony, ja p------ę xD Weźcie się ogarnijcie wreszcie, lata 90. i 00. już się skończyły, Polska nie jest już słabo rozwiniętym i biednym krajem. Nie przenoście swojego kompleksu niższości na następne pokolenia, idźcie silniczki i inni liberałowie za swoją własną radą i udajcie się na terapię, żeby to przepracować. Wasz kompleks niższości jest bardziej żałosny niż ten akcent, którego się czepiacie xD Jak się nie będziecie szanować, to inni też nie będą was szanować.
#trump #usa #bekazlewactwa #nawrocki #polityka
źródło: Screenshot 2025-09-03 202403
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Ice_Glaze: Nadal nie przedstawiłeś żadnych dowodów na to, że był alfonsem. Nie wiem, możesz wrócić fotę twojej starej, jak u niego pracuje. Cokolwiek ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ice_Glaze: Nadal brak dowodów. W ten sposób można pomówić każdego. Oby ciebie też to spotkało ;)
@doveo: jw.
@doveo: ¯\(ツ)/¯
@doveo: jw.
@doveo: ¯\(ツ)/¯