Wpis z mikrobloga

Pod twittem FoxNews z urywkiem konferencji w Gabinecie Owalnym wysyp p0laczków filologów wypominających znajomość angielskiego Nawrockiemu. Narodowa tragedia, bo gość ma ciężki akcent, boże, co za wstyd xD

Ale ten naród jest zakompleksiony, ja p------ę xD Weźcie się ogarnijcie wreszcie, lata 90. i 00. już się skończyły, Polska nie jest już słabo rozwiniętym i biednym krajem. Nie przenoście swojego kompleksu niższości na następne pokolenia, idźcie silniczki i inni liberałowie za swoją własną radą i udajcie się na terapię, żeby to przepracować. Wasz kompleks niższości jest bardziej żałosny niż ten akcent, którego się czepiacie xD Jak się nie będziecie szanować, to inni też nie będą was szanować.

#trump #usa #bekazlewactwa #nawrocki #polityka
Markowowski - Pod twittem FoxNews z urywkiem konferencji w Gabinecie Owalnym wysyp p0...

źródło: Screenshot 2025-09-03 202403

Pobierz
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Chcesz to ich wyzywaj przydupasie alfonsa. Po co mnie do nich mieszasz DEBILU!!!

@Ice_Glaze: Nadal nie przedstawiłeś żadnych dowodów na to, że był alfonsem. Nie wiem, możesz wrócić fotę twojej starej, jak u niego pracuje. Cokolwiek ;)
  • Odpowiedz
debil jesteś i nie rozumiesz co do ciebie sie pisze.

@Ice_Glaze: Nadal brak dowodów. W ten sposób można pomówić każdego. Oby ciebie też to spotkało ;)
  • Odpowiedz