Wpis z mikrobloga

Pod twittem FoxNews z urywkiem konferencji w Gabinecie Owalnym wysyp p0laczków filologów wypominających znajomość angielskiego Nawrockiemu. Narodowa tragedia, bo gość ma ciężki akcent, boże, co za wstyd xD

Ale ten naród jest zakompleksiony, ja p------ę xD Weźcie się ogarnijcie wreszcie, lata 90. i 00. już się skończyły, Polska nie jest już słabo rozwiniętym i biednym krajem. Nie przenoście swojego kompleksu niższości na następne pokolenia, idźcie silniczki i inni liberałowie za swoją własną radą i udajcie się na terapię, żeby to przepracować. Wasz kompleks niższości jest bardziej żałosny niż ten akcent, którego się czepiacie xD Jak się nie będziecie szanować, to inni też nie będą was szanować.

#trump #usa #bekazlewactwa #nawrocki #polityka
Markowowski - Pod twittem FoxNews z urywkiem konferencji w Gabinecie Owalnym wysyp p0...

źródło: Screenshot 2025-09-03 202403

Pobierz
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1013
@Markowowski:

Śmianie się z dobrych zdolności językowych Trzaskowskiego: hehe bonjur hehe

Śmianie się z angielskiego z Nawrockim: co za obleśna ojkofobia, zakompleksione obrzydliwe silniczki
  • Odpowiedz
@Tokko: A można się śmiać z idiotów wyśmiewających francuski Trzaskowskiego i z kompleksów projektujących na Nawrockiego?

Tak apropos nie zamierzam oczywiście tego bronić ale inba wynikła bodajże z tego że na jakiejś prowincji gdzie był Trzaskowski pojawili się francuscy dziennikarze i zaczęli do niego jak to francuskie dupki przekonane o zajebistości swojego języka (zupełne przeciwieństwo Polaków) gadać do niego po francusku a ten odpowiedział po francusku. Wiadomo inna liga, inna
Szalom - @Tokko: A można się śmiać z idiotów wyśmiewających francuski Trzaskowskiego ...
  • Odpowiedz
pojawili się francuscy dziennikarze i zaczęli do niego jak to francuskie dupki przekonane o zajebistości swojego języka (zupełne przeciwieństwo Polaków) gadać do niego po francusku a ten odpowiedział po francusku.

@Szalom: pierwsze słyszę. source?
  • Odpowiedz
Wasz kompleks niższości

@Markowowski: XDDDDDD. Ty słuchałeś co on do Trumpa dukal? Np o amerykańskich żołnierzach będących częścią społeczności i nigdy nie cieszyliśmy się z obecności obcych wojsk poza teraz

To nawet nie kompleks niższości, to poddaństwo.
  • Odpowiedz
Śmianie się z dobrych zdolności językowych Trzaskowskiego: hehe bonjur hehe

@Tokko: Nikt się nie śmiał z umiejętności Trzaskowskiego, bo to bardzo dobrze że zna języki, ale śmiano się z tego że chełpi się nimi przed Polakami.
Tym bardziej że w kampanii 2020 już to robił, rozmawiał z dziennikarzem z Francji, ale Polakiem który mówił perfekt po polsku, i robili to po francusku. Rozmawiali na polskiej wsi, wśród Polaków. xD To była ustawka.
Przecież
  • Odpowiedz
wysyp p0laczków filologów

@Markowowski: W sensie, że trzeba być po filologii aby ogarnąć, że to nie dzieci pilota się r-------y w samolocie tylko pilot?

Ale ten naród jest zakompleksiony, ja p------ę
  • Odpowiedz
  • 3
@Szalom przypadkiem na prowincji pojawili sie francuscy dziennikarze :) przechodzili z tragarzami 😀

Popisywał sie ze zna francuski to sie z niego śmieją. Ja też znam francuski, ale nikomu nie mówię i nikt sie ze mnie nie śmieje:)
  • Odpowiedz
  • 4
Powiedzenie, że gość, który zginął stracił dwójkę dzieci, to nie kwestia akcentu prawakopiteku

kolejny prawacki kundelek oburzony xD

@eternal_slavo: @Klepajro Głosowałem na KO w 2023 i Trzaskowskiego w II turze. Nie dlatego, że popieram KO, ale Trzaskowski wydawał mi się mniejszym złem od Nawrockiego. Ale patrząc na zesrańsko silniczków, ich kompleks względem Zachodu™ i takich przychlastów jak wy, to patrząc wstecz zastanowiłbym się 50 razy, gdzie postawić krzyżyk na
  • Odpowiedz
@Bury_Zenek: Wiesz co mówił to u Stanowskiego sam Trzaskowski ale tak patrzę to chyba o to chodzi i to jest jeszcze głupsze xD w sensie Polak zadaje Polakowi pytanie po francusku? Dam mu kredyt zaufania i nie będę dumał czy to ustawka czy co bo mało to jest istotne, ale nawet w sumie nie mam nic do Trzaskowskiego jak to widzę, tylko dla mnie ten redaktor debil. Ale to tylko
  • Odpowiedz
@Markowowski: Przecież to biedaki są które z angielskim się zetknęły w tureckim hotelu. Pojęcia nie mają jak to wygląda na świecie. Nawrocki mówi po angielsku lepiej niż większość moich znajomych hiszpańskich albo greckich wykładowców.
  • Odpowiedz
ja rozumiem seba, że na podkarpaciu dalej po rosyjsku n---------e jako język obcy, ale jak kiedyś to miasta pojedziesz to zrozumiesz, że świat się nie zatrzymał

@wrth: Kolego, ale o-------l się od Podkarpacia, bo nie każdy tu głosował na kibola. Nie Podkarpacie wybrało Polsce takiego reprezentanta, wioski w całym kraju na niego głosowały, więc szukaj winnych też u siebie w okolicy.
  • Odpowiedz