Aktywne Wpisy

petugh +804
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
xxMAXIMxx +124
Odcinek 4 telenoweli #gtv1750
Coś więcej na temat garażu. Wymiary 8x12m + antresola na 1/3 powierzchni. Zaprojektowałem sam, przeliczył mi kumpel konstruktor. Z zawodu też projektuję ale inną branżę. Wybudowana na płycie fundamentowej, konstrukcja stalowa obita płytą warstwową 100mm. Wszystkie prace wykonałem samodzielnie. No dobra zatrzeć płytę pomogła mi ekipa co się na tym zna. Składałem konstrukcję z pomocą dźwigu do drewna na ciężarówce, konstrukcję pomógł mi poskładać teść, szwagier
Coś więcej na temat garażu. Wymiary 8x12m + antresola na 1/3 powierzchni. Zaprojektowałem sam, przeliczył mi kumpel konstruktor. Z zawodu też projektuję ale inną branżę. Wybudowana na płycie fundamentowej, konstrukcja stalowa obita płytą warstwową 100mm. Wszystkie prace wykonałem samodzielnie. No dobra zatrzeć płytę pomogła mi ekipa co się na tym zna. Składałem konstrukcję z pomocą dźwigu do drewna na ciężarówce, konstrukcję pomógł mi poskładać teść, szwagier
źródło: 20250507_192836
Pobierz

Ale ten naród jest zakompleksiony, ja p------ę xD Weźcie się ogarnijcie wreszcie, lata 90. i 00. już się skończyły, Polska nie jest już słabo rozwiniętym i biednym krajem. Nie przenoście swojego kompleksu niższości na następne pokolenia, idźcie silniczki i inni liberałowie za swoją własną radą i udajcie się na terapię, żeby to przepracować. Wasz kompleks niższości jest bardziej żałosny niż ten akcent, którego się czepiacie xD Jak się nie będziecie szanować, to inni też nie będą was szanować.
#trump #usa #bekazlewactwa #nawrocki #polityka
źródło: Screenshot 2025-09-03 202403
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@doveo: rudy z berlina jest rocznika 57r. On w szkole to co najwyżej się uczył to ruski a alfons z gdańska jest rocznik 83. On język obcy miał minimum od 6 klasy podstawowej. Widać od boksu ma n----------e intelektualnie i języki obce są mocno obce.
Zapytaj pod tym adresem -> Krakowskie Przedmieście 48/50, 00-071 Warszawa.
Ostro o rudym berlińczyku. On nawet z polskim ma problem i nie potrafi wymówić "r". Wiadomo, że najlepiej się czuje, mówiąc po szwabsku. To jego język ojczysty.
@Ice_Glaze: Tam mieszka twój stary i jest on alfonsem, tak?
@doveo: to że ludzie do 89' mieli ruski w szkole to chyba wiedza powszechna chyba że się jest debilem vel bambikiem z koprem pod nosem to możesz tego nie wiedzieć. Ciekawi mnie twoja fascynacja Tuskiem i Niemcami. Przejrzałem wątek i nikt o nim nie wspomina prócz ciebie. Tasujesz się do niego czy nie wolno bo bozia patrzy?
@doveo: Ja to
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ice_Glaze: A tobie piecze, że ktoś ciśnie po rudym berlińczyku. Skąd info, że był alfonsem? Ze słynnego wywiadu z Tuskiem, w którym się pogrążył? Info od bliskiego ziomeczka Tuska, Murańki, który jest totalnie niewiarygodny?
@doveo: możesz jechać po rudym ile chcesz spływa po mnie to.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ice_Glaze: Zażywanie snusa to przestępstwo? To nikotyna, baranie. Tęczowy wafel woli kokę, wiadomo, ale jakoś się do niego nie przywaliłeś, kiedy nie zrobił narkotestów. Co ma do ukrycia? Co do alfonsa, nie masz żadnych dowodów. Kryminalistą tez nie jest, bo ABW już dawno by to wykryło. 5 lat? Będzie prezydentem 10 lat. Fajnie się napawać twoim pieczeniem tyłeczka. Nawrocki
@doveo: nawet przed plutonem egzekucyjnym. Podtrzymuje co napisałem wyżej. Nudzisz mnie. Witam na BL.