Wpis z mikrobloga

Pod twittem FoxNews z urywkiem konferencji w Gabinecie Owalnym wysyp p0laczków filologów wypominających znajomość angielskiego Nawrockiemu. Narodowa tragedia, bo gość ma ciężki akcent, boże, co za wstyd xD

Ale ten naród jest zakompleksiony, ja p------ę xD Weźcie się ogarnijcie wreszcie, lata 90. i 00. już się skończyły, Polska nie jest już słabo rozwiniętym i biednym krajem. Nie przenoście swojego kompleksu niższości na następne pokolenia, idźcie silniczki i inni liberałowie za swoją własną radą i udajcie się na terapię, żeby to przepracować. Wasz kompleks niższości jest bardziej żałosny niż ten akcent, którego się czepiacie xD Jak się nie będziecie szanować, to inni też nie będą was szanować.

#trump #usa #bekazlewactwa #nawrocki #polityka
Markowowski - Pod twittem FoxNews z urywkiem konferencji w Gabinecie Owalnym wysyp p0...

źródło: Screenshot 2025-09-03 202403

Pobierz
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A co powiesz na dukanie po angielsku rudego

@doveo: rudy z berlina jest rocznika 57r. On w szkole to co najwyżej się uczył to ruski a alfons z gdańska jest rocznik 83. On język obcy miał minimum od 6 klasy podstawowej. Widać od boksu ma n----------e intelektualnie i języki obce są mocno obce.

I o jakiego alfonsa ci chodzi?

Zapytaj pod tym adresem -> Krakowskie Przedmieście 48/50, 00-071 Warszawa.
  • Odpowiedz
Widać od boksu ma n----------e intelektualnie i języki obce są mocno obce.

Ostro o rudym berlińczyku. On nawet z polskim ma problem i nie potrafi wymówić "r". Wiadomo, że najlepiej się czuje, mówiąc po szwabsku. To jego język ojczysty.

Zapytaj pod tym adresem -> Krakowskie Przedmieście 48/50, 00-071 Warszawa.

@Ice_Glaze: Tam mieszka twój stary i jest on alfonsem, tak?
  • Odpowiedz
Ostro o rudym berlińczyku.

@doveo: to że ludzie do 89' mieli ruski w szkole to chyba wiedza powszechna chyba że się jest debilem vel bambikiem z koprem pod nosem to możesz tego nie wiedzieć. Ciekawi mnie twoja fascynacja Tuskiem i Niemcami. Przejrzałem wątek i nikt o nim nie wspomina prócz ciebie. Tasujesz się do niego czy nie wolno bo bozia patrzy?

Tam mieszka twój stary

@doveo: Ja to
  • Odpowiedz
@doveo: serio aż tak cie piecze d00pa że ktoś ciśnie po tym alfonsie? Latają filmiki o tej sekcie co tańczyła przed pałace prezydenckim w weekend z okazji miesięcznicy wyboru alfonsa. Tańczyłeś tam razem z tą geriatria?
  • Odpowiedz
serio aż tak cie piecze d00pa że ktoś ciśnie po tym alfonsie?

@Ice_Glaze: A tobie piecze, że ktoś ciśnie po rudym berlińczyku. Skąd info, że był alfonsem? Ze słynnego wywiadu z Tuskiem, w którym się pogrążył? Info od bliskiego ziomeczka Tuska, Murańki, który jest totalnie niewiarygodny?
  • Odpowiedz
A tobie piecze, że ktoś ciśnie po rudym berlińczyku.

@doveo: możesz jechać po rudym ile chcesz spływa po mnie to.

Ze słynnego wywiadu z
  • Odpowiedz
@doveo: nie będę się tłumaczył dlaczego Karol jest alfonsem, snusiarzem, kibolem, kryminalistą. Takie błędy młodości. Musisz sie z tym pogodzić te niecałe 5lat szybko zleci.
  • Odpowiedz
nie będę się tłumaczył dlaczego Karol jest alfonsem, snusiarzem, kibolem, kryminalistą.

@Ice_Glaze: Zażywanie snusa to przestępstwo? To nikotyna, baranie. Tęczowy wafel woli kokę, wiadomo, ale jakoś się do niego nie przywaliłeś, kiedy nie zrobił narkotestów. Co ma do ukrycia? Co do alfonsa, nie masz żadnych dowodów. Kryminalistą tez nie jest, bo ABW już dawno by to wykryło. 5 lat? Będzie prezydentem 10 lat. Fajnie się napawać twoim pieczeniem tyłeczka. Nawrocki
  • Odpowiedz