Aktywne Wpisy

pogodny_mis65 +174
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Metylo +106
Najebiesz się, porzucisz życie rodzinne, przeżyjesz zawał a wypowiedzenie i tak cie czeka po L4
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
źródło: temp_file5330840817738437307
Pobierz

Ale ten naród jest zakompleksiony, ja p------ę xD Weźcie się ogarnijcie wreszcie, lata 90. i 00. już się skończyły, Polska nie jest już słabo rozwiniętym i biednym krajem. Nie przenoście swojego kompleksu niższości na następne pokolenia, idźcie silniczki i inni liberałowie za swoją własną radą i udajcie się na terapię, żeby to przepracować. Wasz kompleks niższości jest bardziej żałosny niż ten akcent, którego się czepiacie xD Jak się nie będziecie szanować, to inni też nie będą was szanować.
#trump #usa #bekazlewactwa #nawrocki #polityka
źródło: Screenshot 2025-09-03 202403
Pobierz@Tokko: Generalnie nikt się nie śmieje z jego zdolności, tylko z tego jak on się zachowuje. To wy sobie wymyśliliście i stworzyliście chochoła, że niby ludzie się z tego śmieją.
@Markowowski: rozumiem, że mówisz to do pisiorow, którzy wytykali Rafałkowi znajomości języków obcych? XD
pisowska hipokryzja, nowe, nie znałem
@Tokko: Może chodziło o niepotrzebne szpanowanie i kompleksy tęczowego?
@Kolarzino: Stworzyłeś sobie chochoła.
@Tokko: nikt się nie śmiał z jego zdolności językowych, tylko z tego, że się nimi bez sensu chwalił w kampanii prezydenckiej, dlatego wyśmiewano to jego bonjour. Ogarnijcie się wreszcie, bardziej to "wyśmiewanie" podawali dalej jego wyborcy, niż sami przeciwnicy.
@IV_RP: no własnie teraz widać po tym prostaku (i po poprzednim) że zdolności językowe prezydenta nie są bez sensu XD