Wpis z mikrobloga

@StdPtr: możliwe. funfact - mam lekką wadę wymowy (związana z wadą zgryzu), która bardzo ułatwia mi poprawną wymowę w j. angielskim (na przykład słowa z "th") jak i w j. niemieckim ;)
  • Odpowiedz
@TytanowyOdpyt: no przecież nie wiedział ale dało się wyczuć podczas rozmowy, że coś mu w nich nie leży
@MattCobosco: to jest inna kwestia, może zależało mu na tym, żeby ich wyeliminować za wszelką cenę wiedząc, że za nim siedzą żołnierze + siedziała z nimi Bridget von Hammersmark więc istniała szansa, że coś grubego robią biorąc pod uwagę jej kontakty
  • Odpowiedz
@ejsap_kupno: gdyby chciał ich wyeliminować, to zacząłby od razu strzelać, z zaskoczenia albo kazał tym żołnierzom to zrobić. Mógł też iść się odlać i zostawić granat. Z tego, co pamiętam, to on chciał ich tam zdemaskować, a przecież lepiej jakby faktycznie wyszedł i wezwał posiłki, mógłby ich śledzić. Nawet w sumie nie musiałby, skoro to była znana aktorka. Wiem, że gdybanie, ale jaki inteligent celuje jednemu chłopu w jaja i
  • Odpowiedz
@D00D00: bo jest taki podcast wojenne historie o 2 wś i tam jeden z prowadzących ma na imię Kamil i właśnie w jakimś odcinku o niemieckich szpiegach gadali że ci nie odróżniali petrol od gas. Myślałem że stąd to wziąłeś ale żart przeleciał ci nad głową ehh
  • Odpowiedz