Aktywne Wpisy

baemaj +95

Y3ll0w69 +62
Zapraszam do tworzenia zestawienia waszym zdaniem NAJGŁUPSZYCH RZECZY jakie istnieją, ja zaczynam:
Te śmieszne gwiazdki na syfki na twarzy, które sprawiają, że pryszcza widać z kilometra a tak to każdy by go olał albo nie zauważył.
#glupiewykopowezabawy
#kosmetyki
Te śmieszne gwiazdki na syfki na twarzy, które sprawiają, że pryszcza widać z kilometra a tak to każdy by go olał albo nie zauważył.
#glupiewykopowezabawy
#kosmetyki
źródło: images (13)
Pobierz
![Wieczna latarka [TOWARY MODNE 314]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/77b5cb40655fb5b95452c15c0c874a3bc791c9c14cd6785d813b8e866522bd8c,q80.jpg)

@kaorle84: Dlaczego pod każdym postem tego typu musi pojawić się ktoś kto zamiast milczeć i udawać idiotę, odzywa się, i rozwiewa wszelkie wątpliwości?
Wszystko zależy od tego, ile alkoholu wpadało przed rzuceniem nałogu. Czasem jak czytam te motywacyjne posty byłych alkoholików, dociekam a później okazuje się, że okazjonalnie lampkę wina raz na miesiąc do obiadu, czy dwa piwa do meczu 4x w miesiącu raz na pół roku.
Raz chłop pochwalił się tym swoim kalkulatorem-aplikacja która wyliczyła mu ile czasu nie piję i ile zaoszczędził, przez 2
To jest stygmatyzująca bzdura nieuznawana przez współczesną medycynę. OP jak najbardziej może uważać się za zdrowego.
To było zanim miałem rodzinę i dzieci. Wszyscy znajomi z którymi utrzymuje kontakt mają podobnie o czasami bierze nas na wspominki dawnych lat. Ale to tyle. Parę piwek raz na jakiś czas na mieście, czy parę drinków jak zobaczę się z kimś kogo rzadko widzę i tyle. Szkoda zdrowia.
@EkspertEkspertow: bo jest idiotą ¯\(ツ)/¯
jestes gotowy na przejscie na islam xD
No i realnie kiepsko się czułem po piciu choć głowę mam mocną to następny dzień zmarnowany. Teraz mimo, że młodszy się nie robię to mogę pobawić się do 3-4 i rano o 10-11
@dzaro-dzaroslawski: no ale co to za zabawa ;) ?