Aktywne Wpisy

yahoomlody +123
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +301
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

No ale przynajmniej mamy prezydenta co z dyńki potrafi przywalić, nie? Nie to co mówiący kilkoma językami inteligent jakiś, hehe.
#bekazpisu #usa #polityka
źródło: temp_file6068833408561527064
Pobierz@Jabby: chodzi o doktora nauk humanistycznych? autora 6 książek? byłego Prezesa IPNu?
Czytaj więcej w Systemie Informacji Prawnej LEX:
https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/konstytucja-rzeczypospolitej-polskiej-16798613/art-133?unitId=art(133)
Ale rzeczy ważne dzieją się dzisiaj. Nie za 2 lata. I powinniśmy razem dbać o bezpieczeństwo kraju żeby wynegocjować jak najlepsze dla nas warunki a nie robić sobie słupki poparcia u niedorobionej gawiedzi.
A co będzie za 2 lata to też nie wiadomo. 3 miesiące temu wszyscy wróżyli koniec PiSu
w art. 146 konstytucji.
Ksztalt i kierunek polityki zagranicznej w Polsce wyznacza MSZ i rada ministrow, a nie prezydent. To rowniez definiuje ustawa. A to, ze dialog przeszedl w pyskówke, a Nawrocki zachowuje sie jak sie zachowuje to juz inna kwestia. Tusk w tym przypadku wiele moze, bo to rada ministrow (a Tusk jest
źródło: obraz
Pobierzźródło: temp_file4985368990144681320
Pobierz@Jabby: A skąd wiesz że on? Może Biały dom nie chciał żeby byli przedstawiciele MSZ skoro minister personalnie kiedyś jechał po obecnym prezydencie USA a obecnie ostro jedzie po nim jego żona, prominentna pani publicystka-polityk.
@Mathas: nie będzie bo bandyta z trumpem sprzeda Polskę ruskim
@Jabby: nic się nie waży, kto by u nas nie rządził i tak będziemy zlewani. Zrozumcie to.
Tak tak, tak właśnie wygląda polityka. Najważniejsi politycy w państwie nie przyjeżdżają na ważne spotkanie, opuszczają szczyty UE/ONZ/NATO/KIJWIECO, bo nie chcą siedzieć obok innego, bo zalajkował jakiegoś mema.
xD
@pasta_alla_carbonara: @jabbababba @Jabby no to niech go Tusk pozwie tak jak Onet xD