Aktywne Wpisy
Kaspii +32
#latwogang
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle

InnyWymiar90 +48
źródło: temp_file3155111858310176065
Pobierz

Ile jest prawdy w tym, że "francuzy" się psują?
Chodzi mi po głowie Renault Clio z salonu, ale każdy mi odradza, bo "francuzy się psują" i że lepiej wziąć jakiegoś Volkswagena albo ewentualnie Skodę.
Do tej pory jeździłem Golf z 2004.
#volkswagen #renault #samochody #motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@Winatuska: dla mnie są fajne, tylko jakby nie gniły jak szalone
@mirko_anonim: pół Francji jeździ na francuskich i jakoś żyją
@mirko_anonim: Ten mit pochodzi generalnie jeszcze z czasów głębokiego PRL kiedy spotkanie francuskiego lub inaczej ogólnie zagranicznego auta w Polsce może poza jakimś ruskim gównem było rzadkością i nikt nie umiał za bardzo tego naprawiać. Wiadomo są auta francuskie które się psują i są takie, że się nie psuja jak wszystkie. Renault to generalnie taka Francuska Toyota/Vokswagen czyli wół roboczy
Ten silnik okrzyknięto bublem obecnej generacji silników i króluje w każdym rankingu awaryjności.
Także możesz w każdym "micie" jest głaz prawdy ( nie tło ziarenko)
Renault nie ma z tym nic wspólnego.