Aktywne Wpisy

zajsty +343
W 29 kolejce Harry Kane cały mecz spędził na ławce rezerwowych.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL29
Pobierz
Substytut +12
Pytanie do fanów #samochodoza #konfitura
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
źródło: volv
Pobierz

źródło: oprawki
Pobierz@CzekistaPutin: serio tak mało podrożało? 6 lat temu robiłem okulary to płaciłem 1800zł. teraz chce sobie zrobić nowe i na dwójkę się spokojnie nastawiam.
@bartekppp: o, to ja :D
@CzekistaPutin 5000 zł od razu XD Tak się składa, że ostatnio szukałem dla siebie. Tanio nie jest ale za 1000zł da się zrobić okulary, pomijając markowe oprawki i drogie szkła. Chcąc coś lepszego rzeczywiście przekraczasz 1k.
Ogólnie drogo jest tylko w salonach. Online jest ok
@GladysDelKarmen: W sumie czemu aliexpress nie sprzedaje minusów?
Edit: oczywiście zamawiam tylko online, w salonach przebitka jest nawet trzykrotna ヽ( ͠°෴ °)ノ
to j----e, w---------e logo dla plebsu przyklejane do każdej oprawy to największy rak
@WujaTHC: jakieś 90% tych "markowych" klepie jeden właściciel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CzekistaPutin teraz zeby wymieni sobie samochód to trzeba liczyć 300-400k
Kupiłem oryginał i nie ma sensu, jakość ta sama. A i chińczyku nie trzeszczą xd