Wpis z mikrobloga

@dr_papieros: tez chcialam wlasnie Ci o tym pisac

Wystarczy ze masz konkretne dane od okulisty i na aliexpressie po taniosci kupujesz dostosowane do Ciebie okulary. Ja przeciwsloneczne korekcyjne tak kupowalam, dzieki czemu zaplacilam 300 zl zamiast 1000 xD
Jest jakas popularna marka w Polsce, bo z grupka aliexpresssiwa wspolracowali. Ale wystarczy ze wpiszesz slowa kluczowe i znajdziesz w polecanych jakas firme z duza liczba ocen
  • Odpowiedz
  • 12
@dr_papieros Zamawiałem z Muscat z 7 lat temu i było spoko i z Eyerim w zeszłym roku. Muscat zbija ceny własnymi oprawkami głównie, Eyerim ma firmowe i nie wiem czemu ale potrafią zrobić za 700 okulary z fotochromem, identyczny dosłownie zestaw w salonach w mojej okolicy wyceniali na 2k.
dran2 - @dr_papieros Zamawiałem z Muscat z 7 lat temu  i było spoko i z Eyerim w zesz...

źródło: temp_file1139730543712438906

Pobierz
  • Odpowiedz
ja zamawiałem ostatnio z firmoo.pl od chińczyka, za zwykłe oprawki "po domu" i do roboty w garażu + szkła -1,75 wyszło 130zł z kodem na -50%, dostawa tydzień. Z tego co widzę teraz też jest jakaś promocja -50%
  • Odpowiedz
@dr_papieros: oprawki kup gdzie wygodniej ale już szkła daj do zrobienia do normalnego zakładu optycznego a nie jakieś visionexpress czu inne salony w galeriach. Zdziwisz się jakie niskie ceny są u małych optyków. A przecież oni pracują na tych samych materiałach.
  • Odpowiedz
@GladysDelKarmen: żeby to tak działało. 3 miesiące temu dorabiałem okulary 2 pary. Jedna fotochromy szmery bajery, druga na co dzień po domu... To te tańsze za szkla 3500, droższe.. 4200. A wszystko przez astygmatyzm obrócony o kąt 30'
  • Odpowiedz
@CzekistaPutin noszę okulary od 20 lat i nigdy w zyciu nie wydałem tyle pieniędzy. Ostatni raz kupowałem pol roku temu i wydałem 500zl

@thcl jak mieszkasz w większym mieście to sprawdz Muscat. Za te 7-8 tys będziesz miał kilka par a nie 2
  • Odpowiedz