Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +323
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +104
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

Na rynku zostały firmy najgorsze ochłapy, co z tego że przejdziesz 5 etapów jak większość firm ktora kogoś szuka to kołchozy typowe januszexy. Zatrudnisz się tam nie wytrzymasz nawet pół roku w tych ich pierdbolniku. Chodze po tych rekrutacjach i to jest cos nieprawdopodobnego jakie buce siedza na tych rekrutacjach, spierdoxy, przegrywy bucowate bez umiejetnosci miekkich. Maja wystawione ogloszenie od paru dobrych miesiecy i nie moga nikogo znalezc, chamiska najgorsze, zasiedziale kuce z wygladem przegrywa ktorzy maja stołek poprzez zasiedzenie. Tragedia mówie wam ty masz być obcykany, we wszystkim prezentowac się jak kandydat z którym chce się pracować a na tych rekrutacjach odputują cię takie stęchłe Janusze buce którzy grają chamów bo mogą bo mają 100 następnych kandydatów w kolejce.
Tym firmom nie zależy na tym żeby dobrze się zaprezentować jako dobra firma dla wymiataczy, prezentują się z najgorszej strony, wsytawiają na rekrutację nawiększych bucy bez kultury krórym nawet kamerki nie chce się włączyć i zadają pytania o wyjaśnienie działania Garbage Collector przywalają się o słówka.
Ogłoszenia na likedin i justcoin to agregat największych januszexów gdzie nikt nie chce pracować. HRka prezentuje firme jakby tam super się pracowało, miła atmosfera itd. A potem przychodzisz na rekrutacje a tam gromadka buców ze skwaszonymi minami którzy siedzą z nastawieniem żeby cię nie zatrudnić.
Dla nich to przerwa od zapieralania w sprintach. Raz miałem 5 buców kodoyebaczy na callu 2 z nich miało wyłaczone kamerki, przyszli popatrzeć jak będziesz przed nimi odpieralał fikołków w przerwie od sprintów.
Widać że czują się mega mocni żeby pluć na kandydatów. Nikt teraz nie zatrudnia, ci co mają otwarte rekrutacje to największe odpady na rynku, zaspół skałający się z zatęchniętych buców pasjonatów na stanowiskach medżerskich. Bootcampowcy po socjologii, zadiedziali seniorzy którzy wysyłają ci potem feedback że masz poziom juniora. I ty masz pajacować przes nimi na 5 etapach rekrutacji. Nie zatrudniają nikogo bo boją się o swoje stołki. W tych firmach siedzą takie miernoty że głowa mała. Seniorowi z 10 letnim expem są w stanie powiedzieć że jest na poziomie juniora bo nie wykuł definicji na pamięć.
Oraganizują 5 etapów rekrutacji to jest konkurs na największego desperata wyrobnika niż na wyłonienie najlepszego programisty z którym fajnie będzie się pracować. Konkurs na spierodoline która nie będzie się szanować bo jak taka osoba może się szanować jak godzi się na udział w 5 etapowym procesie. Takie procesy i tak nie mają zamiaru nikogo zatrudnić. Oni wywieszają ogłoszenia żeby się promowoać, a nóż może jakiś autysta pasjonat desperat wpadnie. Zwykli ludzie z szacunkiem do siebie olewają 2 godzinne prace domowe, livecodingi formy organizują te procesy z d0py równie dobrze mogliby ustawić rekrutacje skok przez płotki jaki ostatni etap rekrutacji ale desperaci i tak tam wysyłają swoje CV żeby ich poniżali i śmiali się z nich. Zaproszą was nie z zamiarem żeby zatrudnić potencjalnie, ale żeby zobaczyć tego desperata idiotę i pośmiać się z niego a na koniec wysłać mu feedback jesteś na poziomie juniora.