Wpis z mikrobloga

@mk321 taa, już mi wykrywają raka i ginę w rowie... xD Posiedzi człowiek jeszcze kilkanaście lat na B2B, spłaci się leasing i płynnie przejdzie na UoP. Proste
  • Odpowiedz
ja rozwoże catering na b2b, zero urlopu, zero praw, tylko obowiązki i kary XD, oni nawet na inny sposob nie chca zatrudniać pracowników, nawet nie wiem po co w tym siedze cały czas, zostaje mi 8-9k na reke zalezy od miesiąca

@MbnDX: No ale to jest typowa patola w której powinno ci się teoretycznie opłacać p----------ć janusza. Bo B2B w IT jest umową znacznie bardziej równoważną, nikt nikogo nie dyma
  • Odpowiedz
taa, już mi wykrywają raka i ginę w rowie... xD Posiedzi człowiek jeszcze kilkanaście lat na B2B, spłaci się leasing i płynnie przejdzie na UoP. Proste

@xGreatx: Ja mam taki sam plan. Jeszcze może z 3-4 lata na B2B max, żeby trochę poduszki finansowej nabrać, dom wyremontować na tip top aby był spokój potem na 10-15 lat (niedawno kupiłem) i jak mi odejdą już wszelkie większe koszty to wpizdu na
  • Odpowiedz
@Khaine: zaczynam sie rozglądać, ale mimo umowy która ma 59 stron XD to stawka mi pasowala bo to nie jest cieżka praca i wcale długo nie pracuje bo 5-6h, tylko mi przestało to pasować gdy nawet jak nie ma czegoś w umowie to ciężko sie odwołsć od reklamacji, musiałbym pójść do sądu żeby sie kłócić o 50zł, albo kręcić afere w internecie, prawie cala branża kurierska dzienna i nocna jest
  • Odpowiedz