Wpis z mikrobloga

TreΕ›Δ‡ przeznaczona dla osΓ³b powyΕΌej 18 roku ΕΌycia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@radkoski akurat wykopowe przegrywy majΔ… podobne myΕ›lenie. Z tym, ΕΌe oni nie majΔ… ΕΌon, a jedynie wΕ‚asne dΕ‚onie ( Ν‘ΒΊ ΝœΚ–Ν‘ΒΊ)
Tak wiΔ™c ten zΕ‚odziejaszek z mema ma jakΔ…Ε› tam bazΔ™ wyborcΓ³w, ktΓ³rym jego postΔ™powanie zaimponuje
  • Odpowiedz
@winsxspl: podobnie to bedzie wyglądać wśród ludzi wykształconych np. lekarzy. Więźniowie to jakieś 60-80 tys osob, wiec to mala próbka na tle liczby mieszkancow Polskk .
  • Odpowiedz
W ogromnym skrΓ³cie to pis generalnie nie miaΕ‚ w------e na wiΔ™ΕΊniΓ³w, nawet poprawiΕ‚ dozΓ³r elektroniczny i odsetek ludzi pracujΔ…cych w wiΔ™zieniach ale nie rozwiΔ…zaΕ‚ gΕ‚Γ³wnych problemΓ³w jakimi sΔ… przepeΕ‚nienia, brud i smrΓ³d

Generalnie jestem w pracy i ciężko mi się nad tym rozpisywać dlatego po prostu wrzucam linki

https://bip.brpo.gov.pl/pl/content/rpo-skazani-wiezienia-daleko-od-domow-ms?utm.com

tu
  • Odpowiedz
@winsxspl: trzebaby się jeszcze zorientować skąd takie wyniki pochodzą (...) W ogromnym skrócie to pis generalnie nie miał w------e na więźniów, nawet poprawił dozór elektroniczny i odsetek ludzi pracujących w więzieniach ale nie rozwiązał głównych problemów jakimi są przepełnienia, brud i smród

@Pracuje_zdalnie_chyba: czyli w 2015 warunki za PO im jeszcze pasowaΕ‚y, nie byΕ‚o brudu i smrodu, a raptem 8 lat pΓ³ΕΊniej juΕΌ jest?
https://poznan.wyborcza.pl/poznan/7,36001,19089979,wyniki-wyborow-2015-gdyby-wybierali-wiezniowie-pelnia-wladza.html

4 lata wczeΕ›niej teΕΌ warunki
  • Odpowiedz
mmmm ale sie rzucily pisowskie pomioty,

Fakty kontra inwektywy. kto by siΔ™ spodziewaΕ‚. 乁(β™₯ Κ–Μ―β™₯)ㄏ No nie moja wina, ΕΌe nie masz racji. Nie musisz siΔ™ unosiΔ‡.

Masz jeszcze 2015
eduardo-garcia - >mmmm ale sie rzucily pisowskie pomioty,

Fakty kontra inwektywy. kt...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@winsxspl: @eduardo-garcia mmmm ale sie rzucily pisowskie pomioty, placzcie dalej a ja sie napije kawy z mojego gejekspersu z sojowym mlekiem ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)

@Pracuje_zdalnie_chyba: życzę smacznego, masz do tego pełne prawo i nikt nie będzie ci zabraniać pić tego, co lubisz;)

ps. mnie z pisem nie Ε‚Δ…cz, nie gΕ‚osowaΕ‚em na nich w ΕΌadnych parlamentarnych
  • Odpowiedz
@Pracuje_zdalnie_chyba: Nie. Wytłumaczenie jest znacznie prostsze. Pis to nadal partia kojarzona z bogoojczyźnianymi zacofańcami i dewotami. PO zaś z establishmentem w garniakach. Recydywa w więzieniach zaś emancypuje się, broni się przed byciem tymi, którzy są na samym dole, stara się utożsamiać z "wykształciuchami".
  • Odpowiedz
@Pracuje_zdalnie_chyba chodzi o Ziobro ktΓ³ry u----l skazanym dostΔ™p do telefonu (max 1 w tygodniu). Chyba glownie o to chodzi. Instytucja aresztu tymczasowego zaczΔ™Ε‚a byc naduΕΌywana a osoby aresztowane tymczasowo nie maja ΕΌadnych praw - nawet do telefonu.
  • Odpowiedz
nie rozumiemy waszego odklejenia, bo wyniki mΓ³wiΔ… inaczej

@winsxspl: ale to jest proste. ZastanΓ³w siΔ™.
JeΕ›li ktoΕ› zostaΕ‚ skazany za przestΔ™pstwo i siedzi w pierdlu to chce aby inne osoby, ktΓ³re popeΕ‚niajΔ… przestΔ™pstwa teΕΌ za nie siedziaΕ‚y. A taki PiS to uniemoΕΌliwia. Popatrz na ulubieΕ„ca wykopu - SebΔ™ z BMW. Gdyby nie nagonka to by nawet dnia nie przesiedziaΕ‚, a do tego dostaΕ‚ oficjalnΔ… informacjΔ™ od Ziobry, ΕΌe go jednak
  • Odpowiedz