Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +234
W takim kraju zyjemy xD Mlodzi doslownie mowia wprost jakie maja problemy, a boomerzy im mowia, ze wcale takich nie maja I wypisuja przy tym litanie o tym, ze kiedys to bylo tera to nie jest. Sam jestem inzynierem lvl28, zarabiam 4800 do reki w biurze. Umowe o prace na rok dostalem po 9 miesiacach okresu probnego na umowe zlecenie, w niemieckim korpo xD Nie wiem co mam robic innego, zeby zaczac
źródło: chrome_screenshot_29 Oct 2025 12_52_44 CET
Pobierz
tangens_kutangens +100
Słuchajcie wreszcie dane było mi zapoznać się z #kouros. Nie znam się w ogóle na #perfumy więc zrobiłem kilka wycieczek po perfumeriach i zamówiłem odlewki paru kultowych śmierdzieli. xD Moim celem było noszenie jednego zapachu przez jeden dzień i chciałem podzielić się spostrzeżeniami na temat tego mocarza. xD
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
źródło: yves-saint-laurent-kouros-woda-toaletowa-100ml
Pobierz

Otóż wrocławianie i pewnie nie tylko, doskonale widzą co się dzieje w ciepłe weekendy w okolicznych lasach. Tabuny pijanych ukrów palących ogniska gdzie popadnie, z muzyką rozkręconą na cały regulator, darciem mordy i imprezami.
Tym razem ziomek opowiadał oburzony, że policja przyjechała i kazała im w---------ć albo dostaną 300 złotych mandatu. On w ogóle nie rozumiał dlaczego. Nie był w stanie skumać dlaczego nie można rozpalać ogniska w dowolnym miejscu i n---------ć muzyką w lesie. Ja byłem chyba jeszcze bardziej tym zdziwiony tym, że on tego nie pojmuje niż on zaistniałą sytuacją xD.
#wroclaw #ukraina #patologiazewsi
Patologii nie brakuje niezależnie od narodowości.
ten to znaczy który? Bo nigdy nic takiego nie pisałem do momentu aż mi o tym opowiedział ten chłopak.
Zgadzam się. Dlatego nie potrzebujemy się zasilać tą ze wschodu.
Serio nawet takie coś mogłoby pomóc.
Ja jeszcze dodam że bardzo lubią okupywać balkony i robić na nich imprezy
No i klasyka, rozmowa na głośnomówiącym po środku ulicy
@Rad-X: To akurat bez różnicy. Niektórym polskim karynom też się zdarza
@Darth_Gohan: pomysl jest, centra integracji - dokladnie taki jest ich cel. Poza tym jest Przejście Dialogu w przejsciu swidnickim ale to za malo
@FELIX90: Napisałeś o lasach, nie o lesie Osobowickim. Naprawdę nie na każdym wejściu jest zresztą tablica informacyjna. Ba, w paru miejscach są nawet zrobione specjalne miejsca pod ognisko żeby tam zrobić sobie grilla / upiec kiełby.
Zresztą naszych rodaków z ogniskami i grillami w lesie też widziałem, ale tak faktycznie
@Rad-X: to jest normalne ludzkie zachowanie, jak masz mniejszosc, ktora jest w obcym miejscu to zawsze sie bedzie trzymac razem,
Dlatego we wpisie wyraźnie zaznaczyłem - był zdziwiony, że nie może rozpalać ogniska gdzie mu się podoba.
Jest kilkanaście przepisów które jak zaczniesz czytać to się okaże, że mało kto o nich wie. Mój ulubiony i najprostszy przykład - przejścia dla
@FELIX90: Jak najbardziej nie mam problemu żeby się nie zgodzić. Głośna muzyka na cały regulator automatycznie niszczy punkt - nie przeszkadzasz innym :)