Aktywne Wpisy

yaszczur +22
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +37
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

Patologii nie brakuje niezależnie od narodowości.
ten to znaczy który? Bo nigdy nic takiego nie pisałem do momentu aż mi o tym opowiedział ten chłopak.
Zgadzam się. Dlatego nie potrzebujemy się zasilać tą ze wschodu.
Serio nawet takie coś mogłoby pomóc.
Ja jeszcze dodam że bardzo lubią okupywać balkony i robić na nich imprezy
No i klasyka, rozmowa na głośnomówiącym po środku ulicy
@Rad-X: To akurat bez różnicy. Niektórym polskim karynom też się zdarza
@Darth_Gohan: pomysl jest, centra integracji - dokladnie taki jest ich cel. Poza tym jest Przejście Dialogu w przejsciu swidnickim ale to za malo
@Rad-X: to jest normalne ludzkie zachowanie, jak masz mniejszosc, ktora jest w obcym miejscu to zawsze sie bedzie trzymac razem,
Dlatego we wpisie wyraźnie zaznaczyłem - był zdziwiony, że nie może rozpalać ogniska gdzie mu się podoba.
Jest kilkanaście przepisów które jak zaczniesz czytać to się okaże, że mało kto o nich wie. Mój ulubiony i najprostszy przykład - przejścia dla
@FELIX90: Jak najbardziej nie mam problemu żeby się nie zgodzić. Głośna muzyka na cały regulator automatycznie niszczy punkt - nie przeszkadzasz innym :)