Aktywne Wpisy

Patrycja89 +119
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

STM32_bujneo +249
Chłop wyniósł śmieci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Piesi z okolicy w końcu odetchną z ulgą.
#patologiazewsi #motoryzacja #patologiadrogowa #polskiedrogi
#patologiazewsi #motoryzacja #patologiadrogowa #polskiedrogi
źródło: image
Pobierz

YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi się skojarzyło po pryśnięciu na szyję, to aceton. Potem jak już trochę odparowało, to przeszło to w kadzidło kościelne, a potem w pierniki, śliwki i tak już zostało. Faktycznie niektóre toalety na dworcach PKS w latach 90 pachniały czymś takim. Zapach jest mega ciężki i nadaje się dla osoby w wieku 95+. Wśród recenzji, które czytałem nie pojawia się raczej to skojarzenie, a dla mnie jest ono oczywiste. Jak rodzice zmuszali mnie do chodzenia na mszę, to jak wchodziłem do kościoła spóźniony i musiałem zająć jedyne wolne miejsce koło jakiegoś starego mężczyzny, to często pachniał czymś takim.
Zapach jest mocny, przytłaczający, obezwładniający, wręcz uwłaczający dla noszącego. Dla mnie pachnie jak coś, czego starzy ludzie używają, żeby nie było czuć zapachu ciała. Raz mnie jakieś małolaty wyśmiały na ulicy, ogólnie wstydziłem się w tym np. wejść do windy. Wg mnie to już nie jest zapach na XXI wiek, nie da się tego nosić. Wieczorem te aldehydy w połączeniu z moim potem tworzą mieszankę wręcz odrażającą, pachnie się jak dzikie zwierzę, skojarzył mi się z wybiegiem w zoo. Nie ma szans, że jakakolwiek panna na to poleci, działa to odpychająco. Kojarzy mi się z osobą, która jest u kresu życia i nie ma siły wstać do toalety. Ponadto jest tak mocny że po 2 praniach dalej go czuć, coś okropnego, gorąco polecam. xD
źródło: yves-saint-laurent-kouros-woda-toaletowa-100ml
PobierzxD
Zacna recenzja. Kouros łączy zapach brudu i zaschniętych szczyn, z zapachem popularnych środków do mycia toalet publicznych. W sumie należą się słowa uznania dla osób które tak trafnie odwzorowały zapach publicznego sracza xD
Ps. Mialem wersje
@Zgrywajac_twardziela dodaj jeszcze, ze nigdy nie wachales ale hejtujesz dla zasady jak 90% wykopków z #perfumy
https://wykop.pl/wpis/77047005/za-uprzejmoscia-pietruchoowy-dane-bylo-mi-przetest
Obsrane gacie łatwiej wytłumaczyć, można mieć biegunkę i problemy ze zwieraczem, ale jak wytłumaczyć się z tego, że w pełni świadomie i umyślnie się czymś takim wypsikało? XD
Muszę koniecznie stestować nowy wypust, bo może faktycznie te świeże mieszanki pachną zupełnie inaczej i wszyscy słusznie się oburzają o nasze recenzje tego specyfiku, bo smród kibla charakteryzuje tylko starsze roczniki xD
@Pietruchoowy: Polewasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zgrywajac_twardziela: naprawdę coś w tym jest. Jakiś aromat może być wspólny w Kourosie i w tych środkach bo sporo osób ma takie skojarzenia. Nie twierdzę, że to 1:1, ale jest element wspólny. Mam jakieś mgliste wspomnienia, że jak sprzątaczka przechodziła z mopem i zmywała podłogę to pachniało czymś takim. Dla mnie to nie zapach odchodów, ale właśnie tej mokrej podłogi w kiblu.
@
@tangens_kutangens moim zdaniem to najważniejsze. Pamiętam jak babka ze studiów pachniała zajebiscie i pociagajaco do tego stopnia, że spytałem jej co to za perfumy. Byl to TF Tuscan Leather którego sam mialem i nigdy nie uważałem za przyjemniaczka... ale na niej wybrzmiewał inaczej i zaskakująco lepiej niz na mnie. Po prostu ten zapach k------o pasował do
@tangens_kutangens: Najlepszy punkt tej recenzji xD