Wpis z mikrobloga

Psiarze dobudowali kolejne piętro w wariatkowie.
Wchodzę wczoraj do sklepu, staję przy kasie i nagle widzę że wchodzi typ z psem, w oczekiwaniu aż kasjerka skończy kasować moje zakupy
rozglądałem się po sklepie i kątem oka zauważyłem tylko że typ z psem trzyma coś w ręce.
Z każdą sekundą zaczęło coraz bardziej j...ć, pomyślałem że może to sierść tego psa, ale nagle znów rzucił mi się w oczy pakunek trzymany przez tego typa w ręce i dotarło do mnie że ten prz..eb wszedł do sklepu z psim gównem w woreczku xD

Przez chwilę zgłupiałem i mnie zatkało, ale później się odpaliłem i mówię do idioty, czy mu coś na łeb ciężkiego nie spadło i żeby wypier....ł z tym gównem ze sklepu na co on zdziwiony i zszokowany moją reakcją, że nie miał gdzie tego wyrzucić xDDDD

Czaicie? Przecież to jakieś wariatkowo...

#psiarze #bekazpodludzi
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sierzant_Stuleja: Jestem po twojej stronie też byłem w tym sklepie i wszystko widziałem. Później pojawił się sygnał świetlny na niebie w kształcie nietoperza, a ty poszedłeś walczyć z przestępczością zorganizowaną.
  • Odpowiedz
@Sierzant_Stuleja: Jestem psiarzem, ostatnio musiałem nagle wejść do sklepu, to biegałem jak p------y, żeby jakiegoś dzieciaka "zatrudnić" żeby mi za batona przypilnował (pies mały)
Ale wejść z ładunkiem, to nieźle (jeśli to prawda) poerdalniety typ.
  • Odpowiedz