Aktywne Wpisy
ATAT-2 +114
Fakt, że ten wpis ma prawie 2k plusików, tylko pokazuje poziom wykopu. Ale czemu się dziwić - jeszcze niedawno niejeden tutaj zazdrościł rodzicom życia w PRLu.
Wiesz, czemu Twojego dziadka było stać na dom i dzieci a Ciebie nie?
Bo nie wydawał 500 zł miesięcznie na Neflixy i internet, bo nie miał telefonu za 4k, bo nie płacił 1,5k leasingu za samochód i 2k miesięcznie na restauracje czy jedzenie na wynos, bo
Wiesz, czemu Twojego dziadka było stać na dom i dzieci a Ciebie nie?
Bo nie wydawał 500 zł miesięcznie na Neflixy i internet, bo nie miał telefonu za 4k, bo nie płacił 1,5k leasingu za samochód i 2k miesięcznie na restauracje czy jedzenie na wynos, bo
źródło: image
Pobierz
ATAT-2 +48
To są prawdziwe dramaty których puszkarze nigdy nie zrozumieją.
Jechaliście kiedyś rowerem po kostce Nie? Tak też myślałem.
#pdk #rower #kierowcy #polskiedrogi #pedalarze
Jechaliście kiedyś rowerem po kostce Nie? Tak też myślałem.
#pdk #rower #kierowcy #polskiedrogi #pedalarze
źródło: Screenshot_20250822_101017_Instagram
Pobierz

Wchodzę wczoraj do sklepu, staję przy kasie i nagle widzę że wchodzi typ z psem, w oczekiwaniu aż kasjerka skończy kasować moje zakupy
rozglądałem się po sklepie i kątem oka zauważyłem tylko że typ z psem trzyma coś w ręce.
Z każdą sekundą zaczęło coraz bardziej j...ć, pomyślałem że może to sierść tego psa, ale nagle znów rzucił mi się w oczy pakunek trzymany przez tego typa w ręce i dotarło do mnie że ten prz..eb wszedł do sklepu z psim gównem w woreczku xD
Przez chwilę zgłupiałem i mnie zatkało, ale później się odpaliłem i mówię do idioty, czy mu coś na łeb ciężkiego nie spadło i żeby wypier....ł z tym gównem ze sklepu na co on zdziwiony i zszokowany moją reakcją, że nie miał gdzie tego wyrzucić xDDDD
Czaicie? Przecież to jakieś wariatkowo...
#psiarze #bekazpodludzi
@piSSowiec39: No
źródło: temp_file3464606304057398248
Pobierzsili się spocony na psychoanalizę.
W sumie wszystko mi jedno i tak dobrze jak zbierają z trawnika
Ale wejść z ładunkiem, to nieźle (jeśli to prawda) poerdalniety typ.