Aktywne Wpisy
sloniasek +350

Shyvana +15
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

#zakopane #heheszki #januszebiznesu
źródło: temp_file939450541898527650
PobierzPytanie co ci z parkingu maja wpisane w regulaminie. Generalnie uważam, że i tak lepiej wszystko odpowiednio oznaczać niż potem kłócić się z randomami po necie. Czyli np. bilet 24h albo bilet całodobowy. A jak nie to jednak lepiej gdzieś to wielkimi literami napisać.
Nie wiem czy mi się coś wydaje czy nie, ale kiedyś
Doba ma 24h, ale nie ma godziny 24:00.
@To_ja_moze_pozamiatam: No tak, a za co masz płacić? Nie ma paragonu - nie ma usługi.