Wpis z mikrobloga

@BigSW: @incar @ViniciusZunior Nie chcę bronić górola Janusza, ale tak to działa w wielu miejscach, jak z rok temu na weekend sobie ze znajomymi polecieliśmy polatać po Londynie, to tam też były bilety dzienne na metro i aż poszedłem przed kupnem dopytać czy ten dzienny to typowo na dzisiaj czy 24h i jednak ta pierwsza opcja :) No ale koleś na informacji był bardzo miły i podpowiedział nam
  • Odpowiedz
PZW też tak robi. Kupując zezwolenie na rok 2025 to niezależnie kiedy kupisz trwa ono do 31.12.2025.

Pytanie co ci z parkingu maja wpisane w regulaminie. Generalnie uważam, że i tak lepiej wszystko odpowiednio oznaczać niż potem kłócić się z randomami po necie. Czyli np. bilet 24h albo bilet całodobowy. A jak nie to jednak lepiej gdzieś to wielkimi literami napisać.

Nie wiem czy mi się coś wydaje czy nie, ale kiedyś
  • Odpowiedz
@incar: prawie każdy bilet który jest oznaczony na "dzień" bez godzin będzie na ten konretny dzień w kalendarzu. Po 24:00 jest już inny.
  • Odpowiedz
@incar: Nie rozumiem po co ludzie się tam pchają. Zwłaszcza samochodem którym możesz dojechać w prawie każde miejsce w kraju ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@CH3j: Zmieni nazwe i po sprawie. Dlatego w turystycznych miejscach, jak na przyklad Grecja, masz setki nowych willi do wynajecia. Dostali negatywne komentarze to zmieniaja nazwe na niby nowe, po remoncie, a to jest to samo.
  • Odpowiedz