Wpis z mikrobloga

@incar ja p------e xD

Czyli jak przyjadę o 21 po zachodzie słońca to mogę zostać do zachodu słońca następnego dnia? Czy to już będzie drugi dzień?
  • Odpowiedz
@incar: przecież w wielu miejscach na świecie tak jest. Często też instytucje publiczne tak mają np. z biletami na komunikację miejską. I wówczas kupujesz o 22:00 bilet nazywany jako "dobowy", a realnie jest on ważny 2 godziny. XD
  • Odpowiedz
@incar: parking popradskie pleso, 15€, wejście do parku za free, lepsze widoki, ludzi mniej, jedyne na co można narzekać to brak toalet i śmietników.
  • Odpowiedz
Nie rozumiem po co ludzie się tam pchają. Zwłaszcza samochodem którym możesz dojechać w prawie każde miejsce w kraju ¯\(ツ)/¯

@Wycu91: no kurde nie wiem, może żeby pochodzić po górach, a ściślej mówiąc po Tatrach?
  • Odpowiedz
widziałeś że o donosach do skarbówki i nieuczciwych praktykach są wzmianki z przed dwóch lat?

@dizzydom: ze na google? wiekszosc ludzi co pisze ze zglosi do skarbowki tego w ogole ne robi. Jak im sie w Warszawie zbierze na nich kupa donosów, to na pewno ktos sie temu przyjrzy i zajrzy mi w przychody i podatki, kwestia chętnego urzędnka. Obstawam jednak, ze pewnie prościej sciagac ludzi za zle wypelnione pity
  • Odpowiedz
@qeti podam Ci różnicę w podejściu np. do uprawnień na morze i wody portowe. Tam opłaca się składkę na 365 dni i to były jakieś śmieszne pieniądze (coś kolo 60 zł)
  • Odpowiedz