Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +274
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +9
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

#zakopane #heheszki #januszebiznesu
źródło: temp_file939450541898527650
PobierzCzyli jak przyjadę o 21 po zachodzie słońca to mogę zostać do zachodu słońca następnego dnia? Czy to już będzie drugi dzień?
@adisoniusz: anty łuk, czyli włócznia? nie TARCZA!
Niekuszo ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Wycu91: no kurde nie wiem, może żeby pochodzić po górach, a ściślej mówiąc po Tatrach?
@huopisko:
źródło: 77bcb937b93e699521418c90263c8ea8a3db17810fe476d21afcc98a4b272ffd
Pobierz@dizzydom: ze na google? wiekszosc ludzi co pisze ze zglosi do skarbowki tego w ogole ne robi. Jak im sie w Warszawie zbierze na nich kupa donosów, to na pewno ktos sie temu przyjrzy i zajrzy mi w przychody i podatki, kwestia chętnego urzędnka. Obstawam jednak, ze pewnie prościej sciagac ludzi za zle wypelnione pity
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: górale
Pobierz