Aktywne Wpisy

mlody_czyzyk23 +129
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jak macie raka lub poważną chorobę, nie liczcie na NFZ.
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz

Brawa dla bohatera w koszulce hello Kitty.
#patologiazmiasta #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzFaktycznie poziom wykopu spada dramatycznie z roku na rok.
@MetalowyBieg: ano masz 100% racje, prosz bardzo
https://gazeta.policja.pl/997/archiwum-1/2010/numer-59-022010/50654,Policjant-raniony-nozem-nie-zyje.html
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Pamiętam jak skończył koleś co zareagował w poznaniu i stanął w obronie baby
2. Dlaczego nadstawiać karku gdy uważam że kobiety są tak samo zdolne do samoobrony jak mężczyźni. Moja reakcja oznaczałaby skansenowe podejście zakładające że jest słaba i nieporadna.
3. Kto się mną zajmie jeżeli doznam ciężkiego uszczerbku
Reasumując: Nie mój problem
źródło: images
Pobierz@KRCZVSK: piękne lewacke projekcje xD
Komentarz usunięty przez moderatora