Wpis z mikrobloga

Psychicznie chory OP wymyslil w swojej pustej glowie chochola, zapostowal go na mirko i ponad 500 podobnych mu kretynow go zaplusowalo XD
Faktycznie poziom wykopu spada dramatycznie z roku na rok.
  • Odpowiedz
@koniozwalacz no właśnie o to mi chodziło - że jeśli ktoś chce interweniować bezpośrednio to niech interweniuje, ale nie należy oczekiwać od każdego że to zrobi. No a co do wykopu i treści które tu się pojawiają w temacie kobiet i porównując to do rzeczywistości to można odnieść wrażenie że wykop to jakiś inny świat ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 1
@wiedzminyo No tak, ale tu siedzi takie zatrzęsienie p---y, czego dowodem jest większa popularność nieprzychylnych ci komentarzy. Masz ode mnie dużego plusa, w życiu trzeba być człowiekiem i mężczyzną.
  • Odpowiedz
@LamajHarma: Dobra zapominam się ostatnio że jestem na wykopie i tutaj nie można doszukiwać sensu. Porównujesz porwanie dziecka to bicia przez agresora kobiety na przystanku. Żegnam się i życzę miłego tygodnia dla Ciebie i rodzinki pozdrawiam ciepło.
  • Odpowiedz
3 sprawy

1. Pamiętam jak skończył koleś co zareagował w poznaniu i stanął w obronie baby
2. Dlaczego nadstawiać karku gdy uważam że kobiety są tak samo zdolne do samoobrony jak mężczyźni. Moja reakcja oznaczałaby skansenowe podejście zakładające że jest słaba i nieporadna.
3. Kto się mną zajmie jeżeli doznam ciężkiego uszczerbku

Reasumując: Nie mój problem
SzuruSzur - 3 sprawy

1. Pamiętam jak skończył koleś co zareagował w poznaniu i staną...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
A kryptogeje w koszulkach z wilkiem i jakimś pijakiem wyklętym oczywiście przeszliby obok, spuściwszy wzrok.

@KRCZVSK: piękne lewacke projekcje xD
  • Odpowiedz