Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 204
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MetalowyBieg: mój znajomy doleciał kiedyś do patusa, który pięściami bił kobietę siedząd na niej. Kumpel odciągnał patusa, a karyna zaczęła krzyczeć: "ZOSTAW MOJEGO FACETA" XD Ta historia uczy, że patolę omija się i nie angażuje w nic co z nią związane
  • Odpowiedz
  • 12
Ja nie bo nie wiem o co poszło albo potraktował jednego i drugiego gazem

@Satan_Was_a_Babyboomer: był kiedyś taki filmik w sieci nagrywany przez kobietę na przystanku, gdzie jakiś gówniarz pokazał jej fucka i coś do niej mówił. Gdy gówniarz zaczął zbliżać się do kobiety, to jakiś facet skoczył w obronie i zaatakował gówniarza. Na gówniarza wylał się hejt, typowi, który stanął w obronie kobiety, wszyscy bili brawo. Po czasie jednak
  • Odpowiedz
@sodnfgiuysbdguysbdngughdsn: ty właśnie jesteś pie*dolnięty, że pomoc drugiemu człowiekowi postrzegasz w kategorii "spermiarstwa". W twoim chorym umyśle istnieje tylko jedna myśl "jeśli chce ratować kobietę to jest spermiarzem, który ma nadzieję, że dzięki temu zarucha". Nie istnieje pojęcie sprawiedliwości, solidarności, chęci pomocy, altruizmu. Jesteś po prostu prymitywem.

Gdyby była mowa o napadniętym nastolatku (UWAGA!!! Płci męskiej!) to już spoko? Czy byłbym napalonym gejem?
  • Odpowiedz
@KRCZVSK: a policja publikuje wizerunek niewinnego aby go patus dojechał ... monde nie znałem

Co się stało z poprzednim wpisem z filmem z wypadku? wywalili Ci ? tego samego tutaj życzę.
  • Odpowiedz
@KRCZVSK: w takiej sytuacji to chyba warto zadzwonić na policję po prostu. Nawet jeśli ma ktoś przewagę fizyczną to wystarczy, że typ wyciągnie scyzoryk i masz p--------e.
Życie to nie gra, ryzykowanie bycia warzywem dla obcej osoby to średni interes
  • Odpowiedz
@KRCZVSK: "Człowiek poświęci życie dla swojego kraju, społeczeństwa, rodziny. Zdecyduje się rzucić się na granat, aby ocalić swoich towarzyszy; jest zdolny do najwyższej hojności i poświęcenia. Musi jednak czuć i wierzyć, że to, co robi, jest naprawdę heroiczne, ponadczasowe i niezwykle znaczące." - Ernest Becker w książce "Zaprzeczanie Śmierci"
  • Odpowiedz
głupota pchac się w takie akcje, dostalby nozem, babka by uciekla i tyle widzieli

@MetalowyBieg: Głupota to dawać społeczne przyzwolenie na krzywdzenie innych patusom. Jeden pomoże, drugi pomoże, i taki patus zastanowi się wcześniej zanim kogoś skrzywdzi w miejscu publicznym. Takie działania to nie białorycerstwo, tylko dbanie o przestrzeń publiczną.
  • Odpowiedz
  • 11
@wiedzminyo w mojej okolicy był chłopak, który się uparł zatrzymać jakiegoś typa co wsiadł po pijaku za kółko. I teraz jest warzywem. I on chyba raczej nie uważa, że było warto.
  • Odpowiedz