Aktywne Wpisy
IbraKa +238
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Guadalajara +58
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na

@sebek_r: ja nie mam auta ale jak jade z kimś to i tak w p---u tego jest :D te odcinkowe tylko mają sens
@rzeznia22: Na razie to nawet nie jest mowa o zwiększeniu mandatów, bo u nas kuleje egzekwowanie przepisów. Prędkość przekraczają jacyś nieznani Gruzini o których wiemy tylko tyle, że daliśmy im kluczyki do samochodu. Jak nie złapiesz za rękę, to nie wiadomo kto kierował.
Łapanie na ulicy przez policjantów to nie jest skalowalna metoda,
@sebek_r: Czyli nie jeździsz bo jakbyś jeżdził to byś wiedział dlaczego są oznakowane. Zastanawiałem się dlaczego są oznakowane wiele lat temu jak jeszcze nie miałem nawet prawa jazdy.
@sebek_r: No tak bo mam prawo jazdy w przeciwieństwie do Ciebie jak widzę.
@sebek_r: Ja się niczym nie chwalę. Wystarczy czytać ze zrozumieniem. Zauważam tylko kłamstwa i absurdy takich jak Ty. Być może uwierzę że jeździsz ale tylko jako pasażer choć i nawet w tym przypadku jest to trudne.
@sebek_r: Nie interesuje mnie kogo oddech czujesz na plecach.
czy to ta historia co prezydent miasta nagrywał film, że powinno się usunąć a za plecami przejeżdżali kierowcy, którzy nie zatrzymywali się na strzałce?
@sebek_r: Sprawa jest tak oczywista że z gatunku tych których się nie tłumaczy. Każdy kto jeździ "jako kierowca" doskonale zdaje sobie sprawę dlaczego są oznaczone.