Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +843
Był sobie kiedyś taki Pan Edward Abramowski, który próbował wytłumaczyć przygłupim p0lakom, że wolność nie bierze się z romantycznych powstań ani z obietnic polityków, tylko z oddolnej współpracy. Spółdzielnie, samoorganizacja, solidarność – to miało wyrwać nas z folwarcznej mentalności. Ale Polacy go zakrzyczeli. Wolą pana nad sobą, byle dał ochłap i kazał wierzyć, że tak trzeba.
„Myślenie” nie zmieniło się do dziś. W PRL robotnik niby rządził, a w praktyce był niewolnikiem biurokratycznego
„Myślenie” nie zmieniło się do dziś. W PRL robotnik niby rządził, a w praktyce był niewolnikiem biurokratycznego
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Arbuzlele +438

#glupiewykopowezabawy
źródło: temp_file268469991783165946
PobierzNie wiem ale wiem że na pewno znajdzie się kilka miliardów które potrafią czytać lepiej od Ciebie
w każdym jednym XDDDDD Nie licząc może Polsko podobnych krajów wschodnio europejskich w unii w których życie wygląda tak samo jak w Polsce oraz co niektórych podupadłych krajów południowych jak Portugalia czy Grecja co do których można się kłócić czyż żyje się tam lepiej czy nie (ja mówię że tak ze względu na otoczenie, ludzi, kulturę itp.
Sukcesy mówią same za siebie. a że z biegiem lat zmieniały się taktyki walki, to i siłą rzeczy
Niemcy, Francja, Benelux, Hiszpania, Wielka Brytania, Skandynawia, Szwajcaria, Austria, Grecja, Włochy to jest 400mln ludzi. Dodając do tego Japonię, koreę, australię, Kanadę, usa masz dopiero miliard.
Wiec no minimum jesteśmy w pierwszych 80%. Wyjmując z tego USA (np z powodu problemów z ubezpieczeniami zdrowotnymi), nagle wskakujemy w okolice pierwszych 50%. Wiec no już po tym widać, że to wcale nie "w każdym jednym
@pablosz5: Raczej antypolaków typu neuropa, która od wielu lat próbuje obrzydzać polskość.
2. Powstanie Warszawskie to patologia a uprawianie martyrologii to śmieszne usprawiedliwianie głupoty i największej zbrodni
3. Polska to zapijaczony naród a pod kątem mentalności jesteśmy bliżej wschodu niż zachodu
4. Większość Polaków uległa propagandzie balcerowiczowskiej i praktykuje kult z--------u, uwielbia liberalizm i daje się dymać w pracy u Janusza za minimalną a kapitalizm
Polska nie ma moralnego prawa narzekania na rosyjską napaść, samemu razem z USA i Ukrainą atakując Irak ( ͡º ͜ʖ͡º)
Napisałem