Aktywne Wpisy

Cabajo +331
Mirki co ja o-------m ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
źródło: 6
PobierzWciąż mnie zadziwia, że okaleczanie zwierząt dla rozrywki poprzez wbijanie im haka z zadziorem w pysk jest uznawane wśród Białych Ludzi za normalne hobby i nawet sprawcy sami się chwalą publicznie przed wypuszczeniem ofiary, by okaleczyć ją któregoś dnia ponownie.
#wedkarstwo #zwierzaczki #smiesznypiesek #oswiadczenie
#wedkarstwo #zwierzaczki #smiesznypiesek #oswiadczenie
źródło: 1000001235
Pobierz

#glupiewykopowezabawy
źródło: temp_file268469991783165946
Pobierz"Tak mordo, polska najgorsza mordo, muszę jeść bezpańskie psy mordo, a gdybym był takim Hiszpanem to bym mieszkał w rezydencji, jeździł Maybachem i jeździł co miesiąc na wakacje, a nie co to w tej polsce (specjalnie z małej)"
Xd
Mobywatela mamy, i w zasadzie można sobie jeździc/chodzić z samym telefonem. Nie musisz nosić wszędzie portfela.
Pociągi są śmiesznie tanie w porównaniu z takimi niemieckimi. Szczególnie te międzymiastowe.
Wiec no coś się znajdzie na pewno xd
Ale ja mieszkam w Norwegii. Tu wylanie nowego asfaltu to serio zajmuje 2 dni. W polsce to chyba z miesiac. Darmowe toalety są tu dosłownie wszędzie. W większości sklepów spożywczych na przykład.
Co do cen. No
Ale no nie jest tak, że zawsze wszystko u nas jest na najniższym poziomie, ew
źródło: piw
PobierzPolacy postrzegają dołączenie do NATO i UE jako cel sam w sobie, zamiast narzedzie do zalatwiania spraw
O tak tak. Przez długi czas różnice między Polską a zachodem były tak duże że ciężko było ich nie zauważyć ale od kiedy w Polsce się polepszyło to wielu ludziom a szczególnie konserwatystom o------o i im się wydaje że jedyną różnicą do zachodu jest to że zarobki są tylko w miarę ok a na zachodzie duże a prawda