Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +6
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

@kamil-tumuletz: Dzieki "silnym zwiazkom" mamy co mamy jesli chodzi o kopalnie.
Nie masz zielonego pojecia o czym piszesz. ja sie ciesze ze w obecnej pracy nie ma zwiazkow. Zbyt wiele tej patologii przez 9 lat sie naogladalem - i zbyt wiele musialem sie z nia kopac. A i tak sie nie dalo uwalic oskarka co mi z roboty spierdzielal i w uja lecial. Bo na koniec miesiaca
Oczywiście wszystko masz tanio dlatego że sam jesteś tani? Nikt tu nikogo nie dyma, związkowcy najgorsi mordo bo potrafią wywalczyć sobie 15k na kopalniach
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@kamil-tumuletz: Wiesz dalczego za tyle pracuje? Bo oskarek mi notorycznie spierdzielal z roboty zostawiajac niezabezpieczony rejon.
Jak mu za kazde spierdzielenie odliczalem godziny to na koniec miesiaca pani w biurze powiedziala mi:
"po so sie pan tak meczy? I tak zwiazki zadzwonia i bede musiala wszystko anulowac a on dostanie zaplacone za
Dzięki głupiej mentalności, że za to co się stało w Wujku Polacy mają utrzymywać górników.
@gorzki99: No tak, na całym świecie związki chronią pracowników ale u nas to nie zadziała. A nie, czekaj u nas działa więc pracodawcy sami tworzą gówniane związki zawodowe
1-mamy taka a nie inna mentalnosc (przeczytales co wyzej napisalem? jak "dzialaja" zwiazki w tym kraju broniac patologie?)
2-mamy takie a nie inne prawo.
Jesli zwiazki to tylko na model niemiecki - niezwiazane z pracodawca i nieoplacane przez niego. Proste? Proste.
@gorzki99: Ale wiesz, że związki opłacają pracownicy a nie pracodawcy i jest coś takiego jak związek zawodowy działający w wielu firmach?
Szef mi z roboty spierdzielal?
Szef mu anulowal uwalenie godzin?
Dasz rade odpowiedziec na te pytania czy to za trudne?
@Sabr: W jakim Ty kraju zyjesz bo na pewno nie w PL :DD
W PL pensje zwiazkowcowi placi PRACODAWCA. Co wiecej - jak taki zwiazkowiec zostanie delegowany do pracy w biurze to ta pensja nie moze byc nizsza niz zarabial dotychczas. Ty nie masz zielonego pojecia o czym
SKANDAAAAL ZWIĄZKOWCÓW JEBIĄ MNIEJ NIŻ CIEBIE, ZLIKWIDOWAĆ I SPROWADZIĆ DO RYNSZTOKA
Osobiste to mam we dupie. Oskarek oszukiwal innych wspolpracownikow uciekajac z pracy. Jak to wplywa na morale zalogi jak nic go za to nie spotkalo bo zwiazki go
I to wszystko na twoim podwórku, pamietaj mordo o patriotyzmie gospodarczym( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz