Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Ale J. T. Gross miał w Złotych Żniwach rację.
Ktoś pisał powyżej, ale za mało dobitnie. Polacy to straszni antysemici, robili pogromy przed, w czasie i po wojnie. Zdarzyło się nawet że Żydzi podczas pogromu zostali obronieni przez żołnierzy Wehrmachtu xD
To powszechne wmawianie że Polacy wyłącznie ratowali Żydów, to jest największy mit i ściema naszego narodu. A dzisiaj nawet nie ma tego jak maskować powoli, bo widać jak wygląda nastawienie do Ukraińców.
Aha, i Jedwabne to robota
@pablosz5: Chyba, że lubisz mieć fajną niedepresyjną pogodę
źródło: 1d469fd8-c61c-48c3-be08-551f5995b7b3
PobierzA tak na poważnie sobie myślę, dlaczego ja mam odpowiadać za to że nawet nie moi przodkowie coś robili 100 lat temu, tylko dlatego że mówili tym samym językiem co moi przodkowie? Tak samo z zasługami, to nie moja zasługa że ludzie mówiący tym samym językiem co moi przodkowie 100 czy ileś lat temu dokonali szlachetnego czynu. Każdy odpowiada