Aktywne Wpisy
SmutnoMi +1
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz

Pytanie do tych, którzy są na randkowej karuzeli (ja wypadłem 10 lat temu). Czy to na screenie to prawda i baby już rąk mają nayeqane we łbach ?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNa co one się tak musza ciągle gapić w ten telefon?
No szukają Chada non stop, hoj z przejściem dla pieszych, najwyżej się zrobi zbiórkę na połamane giry od beciakow których się wcześniej zghostowalo na tinderze
@WielkiNos: skąd info?
źródło: temp_file2014851767408688559
PobierzXDDDDD
Wynoszenie internetowych twórców na poziom autorytetu czy o zgrozo bożka to rak naszych czasów. Dochodzi do sytuacji gdzie twórca nie jest traktowany jak ktoś, kto podnosi jakiś argument, a kapłan, który podaje ludowi do wierzenia prawdę objawioną.
Natomiast nie zgadzam się z dyskredytowaniem każdej rzeczy, którą ktoś przytacza ze względu na jego życie prywatne. Niby niesmaczne jest, jeśli złodziej prowadzi kanał o uczciwości, ale jeśli mówi prawdę to jego życie
@WielkiNos: a chcesz?
@mrucyfon: nie, wtedy będzie że jej ciało jej wybór czy jakoś tak to szło xd
Dodajmy, że DSM był totalnym pośmiewiskiem w branży fit, na b----e nigdy nie zrobił formy i nawet nie potrafił dociać
Jego wiedza o sterydach to było czytanie z ksiażki steroid book bez żadnej refleksji i p---------e głupot
Później zaczął zachwalać SARMy, które były gównowarte i opowiadał to bajki jak RAD-140 zwiększa mu siłę razy x2
Poszedł chwile w trójbój to robił cieżary jak baba lub nastolatek
@Tony47 nie, ja nie popieram tabletek anty. To jest poważny lek, który powinien być używany w uzasadnionych przypadkach typu jakieś choroby np. torbiele, endometrioza, przedwczesne wygasanie funkcji jajników, przedwczesna menopauza. Inaczej to zbyt dużo skutków ubocznych i konsekwencji na przyszłość. Zwłaszcza jak się jest młodą kobietą. Na szczęście wiele
Ale formy/wyników nie miał bo ma słabe geny czy dlatego że jest idiotą więc źle dobrał suple + nie umiał ćwiczyć?