Aktywne Wpisy

ztakisam +131
Cholera jak mam oddać samochód do mechanika to mnie skręca. Nie mówie, że nie ma super fachowców, są, ale jak na lekarstwo. Przykład, po którym mnie trzęsie. Mam opla diesla i przy odpalaniu wyskakiwał check engine. Za niskie napięcie w czujnikach dpf i czasem w pompie ABS. Oddałem auto do 2 mechaników... jeden pomierzył czujniki i cholera wie co tam jeszcze. Diagnoza - trzeba kupić 2 nowe czujniki nox 3200zl plus robota

szklarskaporeba +199
#usa Gwoli przypomnienia - w takim wyposażeniu przyszedł na protest okrzyknięty przez Republikanów bohater Kyle Rittenhouse.
źródło: merlin_178250748_cc08b3d7-f5fd-47c2-90dc-516189f5515e-articleLarge
Pobierz

Szukałem ostatnio swojej pierwszej pracy w it jako programista i dostałem ofertę 5k na b2b. Jest w ogóle sens coś takiego podejmować? Wychodzi to gorzej niż minimalna krajowa, jedynie tyle, że może bym nabił z rok doświadczenie i potem zmienił na coś lepiej płatnego.
#pracait #praca #java
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Całkowicie nie polecam bawić się w działalność za mniej niż 10k netto na fv. Nie możesz się dogadać na jakąś umowe zlecenie?
Zapytaj ich czy nie możesz mieć umowy zlecenie
@unknown_famous: albo umowe o zlecenie xD
@mirko_anonim za mniej niz minimalna to się chyba jedynie opyla pójść na staż bo czasem są takie chore staze np za tysiaka, ale idziesz raz w tygodniu do biura a reszte sie uczysz ile chcesz, ja np bylem za minimalna na stazu to mielismy jedne zajecia dziennie po 2h, no to nawet jak w ostatnim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi