Aktywne Wpisy

moll +229
czy wy tam zdrowi na umyśle jesteście, @wykop? nie wystarczy że zaglądam tutaj z własnej woli, to jeszcze na maila chcecie spamować czym się wykopki podniecały na głównej? I kwestia nr 2 - serio, ktoś uważa taki kątent za warty rozsyłania aż na maila? xD
#wykop #receopadaja
#wykop #receopadaja
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-23 200914
Pobierz
kipman1 +19
#hotelparadise Hejka, gonię bieżący sezon, jestem już przy 10 odcinku i szczerze trudno ogląda się ten sezon bo straszna stypa. Trudno kogoś lubić, z kimś sympatyzować - staram się nie czytać tagu do nadrobienia odcinków aby nie psuć sobie zabawy, ale trochę jestem uczestnikami załamany, totalnym brakiem mocnych osobowości czy charakterów. W tej grupie na moment sezonu w którym jestem to jedynymi normalnymi ludźmi wydają się Andrzej bo nie gada

Szukałem ostatnio swojej pierwszej pracy w it jako programista i dostałem ofertę 5k na b2b. Jest w ogóle sens coś takiego podejmować? Wychodzi to gorzej niż minimalna krajowa, jedynie tyle, że może bym nabił z rok doświadczenie i potem zmienił na coś lepiej płatnego.
#pracait #praca #java
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Całkowicie nie polecam bawić się w działalność za mniej niż 10k netto na fv. Nie możesz się dogadać na jakąś umowe zlecenie?
Zapytaj ich czy nie możesz mieć umowy zlecenie
@unknown_famous: albo umowe o zlecenie xD
@mirko_anonim za mniej niz minimalna to się chyba jedynie opyla pójść na staż bo czasem są takie chore staze np za tysiaka, ale idziesz raz w tygodniu do biura a reszte sie uczysz ile chcesz, ja np bylem za minimalna na stazu to mielismy jedne zajecia dziennie po 2h, no to nawet jak w ostatnim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi