Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +28
Tam już się nie da wrócić
źródło: 201115173830812848
Pobierz
Afrobiker +4
Kto znowu zaspał?
źródło: temp_file4850566647557138576
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 201115173830812848
Pobierz
źródło: temp_file4850566647557138576
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
I pewnie byłbyś tak samo słaby w każdym innym zawodzie, skoro przy tak łatwym dostępie do nauki (sam chatgpt wręcz wystarczy), nie szukasz innego kierunku IT, żeby być bardziej konkurencyjny, tylko piszesz płaczliwe wrzutki na wykop.
a mało która firma chce dać długofalowo stabilne UoP
jedyny minus i to pewnie dla niektórych duży, że typ ma czasami nocki
A co do OPa to trzeba było iść w coś co się lubi robić a nie za co płacili dobrze. Jeśli po 7 latach nadal tylko klepiesz Jave zamiast próbować się rozwijać w tym zawodzie to sam sobie to zrobiłeś. To nie jest praca w której nauczysz sie
@seam: zależy od formy działalności, na ryczałcie jest problem z kredytem. miałem kolegę co płakał że mu na ryczałcie obcieli +- 50% zdolności. a ryczałt to najpopularniejsza forma działalności u kuców przez 12% podatku
jak chcesz brać kredyt albo liniówka albo zasady ogólne a to już potrafi wychodzić podobnie do
@seam: co dla ciebie jest rozwojem poza Javą? ty rzucasz takie ogólniki że głowa mała
@seam: nie zależy od banku tylko na ryczałcie obcinają ci mocno zdolność bo niewiadomo jakie masz koszty a traktują to bardzo niesprawiedliwie i to jest fakt. co nie oznacza, że nie dostaniesz kredytów tylko po prostu musisz mieć wysokie zarobki z tego ryczałtu, wyższe względem innych form.
@Ksiega_dusz to odklej się od tej Javy :) Ja tak zrobiłem 5 lat temu i mam oferty z ciekawszymi projektami i lepszymi stawkami.