Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +6
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 69.3% (914)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 30.7% (405)
hyperlink +21

źródło: 1000016420
PobierzKto?
@Scybulko a, niby dlaczego ma nie wracać, może ktoś ją tu by uświadomił że składa nieprawdziwe zeznania za co pewnie jest paragraf, no i jakby ojciec wpadl się wkurzać o te alimenty to w końcu nasi patrioci mogliby komuś sprzedać patriotyczne go kopa w de. Nie szanujesz innych, nie szanujesz siebie.
źródło: image
PobierzNo już leci batalion bronić polke i jej czokapika xD. Nie powinna wracać i sprowadzać degeneracji do kraju. Niech się kiszą we własnym sosie razem z johanami
@WrzeCiOna: dlaczego ktoś prywatnie miałby się wpieprzać w wybory i sprawy dorosłej osoby (babki w tym przypadku)?
Jest policja, jest opieka - a niewinny człowiek ma ryzykować odsiadke w pierdlu za jakieś pobicie?
@xfin masz rację, tym bardziej ciekawi mnie co robią nasi panowie którzy wzięli na siebie obi wiązek obrony ojczyzny na zachodniej granicy, przecież im grozi to samo. Najgorsze jest to że nawet jak to bajt to są ludzie w takiej sytuacji i ktos ciągnie ich w dół.
Tobie to się czasem sufit na lep nie s--------ł? XD sobie człowiek smieszkuje z tych całych redpili i
@WrzeCiOna: To nie jest ciągnięcie w dół - tutaj może pomóc tylko bolesna prawda i powiedzenie jej, żeby zostawiła takiego śmiecia.
Ale śmiem się kłócić, że tutaj żadna pomoc i komentarze z internetu nie dadzą rady - ta kobieta ma już zaczątki (jeśli nie rozwinięty) syndromu sztokholmskiego.
4 lata poświadcza nieprawdę na korzyść
Komentarz usunięty przez moderatora