@MikiGRU wszyscy jesteśmy "jacyś", ja też nie jestem wolny od was i mogę się czegoś nauczyć o sobie poznając perspektywy różnych ludzi. Uważam, że warto rozmawiać, z tym że ja rozumiem iż ich opinia o mnie nie jest w żaden sposób wiążąca, innymi słowy mam to w dupie kiedy srają żarem¯_(ツ)_/¯
@loczyn: pewnie tak. Czasami mam chęci oddać ich do okna życia, ale potrafią też być najlepszymi dzieciakami na świecie. Tylko muszą być wyspane i mieć dobry humor xD
Oho, już survivorship bias wyzywa innych od przegrywów, no nic gratuluje k---a, zyjemy w swiecie w ktorym alkoholik moze byc naprawiony, dostac drugą szansę a potem moralizować ludziom którzy byli np dziecmi alkoholika, nie pili, starali sie i dostali wielkie g---o od życia. A potem czytaja tutaj jakimi są niedojdami bo nie mają rodziny i dzieci. Mój stary był j-----m pijakiem którego nikt nie naprawił i co, ja ponoszę pełne koszty jego
@Prawdziwy_Oponiarz: no fajnie że pykło, tylko tak jak inni już pisali, co to ma do rzeczy tutaj? xD Sugerujesz że dziewczyny mają robić sobie dziecko z alkoholikami? No wybacz, ale nie każdy stanie się potem przykładnym mężem i ojcem. Poza tym uogólnione wszystko jak diabli. Świat nie jest czarno-biały.
Narracja taka jakby chcieli teraz z polaków zrobić jakichś frustratów i desperatów, co chcą za wszelką cenę, ale polkie nie, bo przejrzały na oczy. Dobrzy są w te propagandę.
@yerbaamatee: Jakbyś to akurat ty zarabiała więcej od męża to byś inaczej gadała a tak to my zarabiamy i trzeba po równo zajmować się. Co z tego że dziewczynki od małego bawią się lalkami, wózkami, w dom, czyli damskie sprawy.
@A330: te wykopowe przegrywy to często rezultat eksperymentów ludzi, której ocalałej części teraz gratulujesz... Zresztą o czym ja piszę, was j---e co się dzieje z takimi ludźmi potem.
@Prawdziwy_Oponiarz: A ja zostałem ojcem grubo po 30-stce i cieszę się że nie jak miałem 20 lat, bo wtedy nie byłem na to gotowy, interesowały mnie inne rzeczy. Tak z ciekawości to gdzie pracujesz skoro jesteś leniwy i mało ambitny a dobrze zarabiasz?
@Prawdziwy_Oponiarz: cieszę się twoim szczęściem, tylko że co ta historia ma wnieść do rozmowy? To że zrobienie sobie dzieciaka jako alkoholik to zajebisty pomysł, bo cię wyprostuje,
@Zoriuszka: @vVXVv zesraliście się z tym alkoholizmem, a on wcale nie pisał że był alkoholikiem. To już projekcja podyktowana waszym złym doświadczeniem.
dwudziestoletniego pijaczka z perspektywami na życie podsklepowego żula
@yerbaamatee: Zdrowe podejście tylko nie jest takie częste w społeczeństwie. Z drugiej strony chodzi mi również o to, że przy skręcaniu mebli, malowaniu, remoncie, pracach w ogrodzie, kotłowni, aucie różowe się tak nie pchają do takich męskich obowiązków. No i wtedy naturalne jest, że żona się zajmie w tym czasie dziećmi i gotowaniem, a mąż to szybciej, sprawniej i lepiej zrobi. No i już uprzedzę, bo większość różowych z którymi
@1-1-1-1: prawda jest taka ze baby co czytaja to gowno i tak lepiej zeby dzieci nie mialy bo na matki sie nie nadaja wiec szkodliwosc spoleczna tego typu wysrywów jest żadna. Nie promować
@fizzly świat nie jest czarno biały, ale jest jakiś. Mojej żonie się udało ukręcić bat z gówna, bo rozumiała co jest ważne, jej siostra startowała ze skarbem, a została z niczym, bo czegoś zabrakło
@pioter_ciemiezca: Cieszę się, że aż tyle masz do powiedzenia w temacie. Gdzieś indziej zabolały cię moje posty, że tak małostkowo szukałeś czegoś, by się p-----------ć? xD
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Narracja taka jakby chcieli teraz z polaków zrobić jakichś frustratów i desperatów, co chcą za wszelką cenę, ale polkie nie, bo przejrzały na oczy.
Dobrzy są w te propagandę.
Tak z ciekawości to gdzie pracujesz skoro jesteś leniwy i mało ambitny a dobrze zarabiasz?
@Zoriuszka: @vVXVv zesraliście się z tym alkoholizmem, a on wcale nie pisał że był alkoholikiem.
To już projekcja podyktowana waszym złym doświadczeniem.
Z drugiej strony chodzi mi również o to, że przy skręcaniu mebli, malowaniu, remoncie, pracach w ogrodzie, kotłowni, aucie różowe się tak nie pchają do takich męskich obowiązków. No i wtedy naturalne jest, że żona się zajmie w tym czasie dziećmi i gotowaniem, a mąż to szybciej, sprawniej i lepiej zrobi.
No i już uprzedzę, bo większość różowych z którymi